![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE ('Til') hmmm... n-ar fi rau... ulei pentru un an. Daca nu apar pretendenti ti-l iau cand primesc cardul. in ce il pui tu?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Eu cred ca mi-am stricat motorul la Audi punand ulei sintetic in loc sa stau cuminte sa pun semisintetic sau mineral.
Din ce-am citit, se pare ca de la uleiul mineral se fac tot felul de depuneri in motor, care mai astupa locuri pe unde uleiul ar putea fi consumat. Daca pui ulei sintetic, depunerile se spala si motorul incepe sa manance ulei. La mine a inceput sa manance ulei la al doilea schimb de ulei sintetic, care a fost chiar Castrol 10W60. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:19 AM |