![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu definesc un "climatronic" aerul conditionat la care se poate seta o temperatura dorita si el sa modifice viteza jetului de aer si sa se opreasca cand ajunge la temperatura dorita..
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
eu definesc un "climatronic" aerul conditionat la care se poate seta o temperatura dorita si el sa modifice viteza jetului de aer si sa se opreasca cand ajunge la temperatura dorita.. Sa se opreasca cine? Sa opreasca ventilatorul de tot? S-ar aburi instant masina, deci nu cred ca e vreun "climatronic" care sa faca asta (decat din greseala - eroare de computer, ceva). Eu zic sa nu mai folosim definitii proprii pentru discutii in contradictoriu, si sa ne concentram mai mult pe efecte si functionalitati (descrise complet daca se poate). Din cate stiu eu, sistemul climatronic este brevetat de VAG, si contine o componenta complexa (si aproape corecta) de predictie a temperaturii care va fi in masina, iar modul in care controleaza temperatura, viteza si directia pe unde va intra in habitaclu jetul de aer, tine cont de acea predictie, nu te temperatura prezenta. Modul asta de functionare nu l-am gasit descris la IHKA de la BMW, poate el exista, insa nu detin chiar asa multa documentatie. Pana la urma scopul acestui forum este sa aflam cat mai multe informatii corecte si coerente despre BMW, sau doar sa ne sustinem (si inpune uneori intr-un mod neelegant) niste puncte de vedere proprii si personale despre care nu trebuie sa uitam ca pot fi si gresite? Egal, eu zic ca BMW are intotdeauna dreptate. LE. Uitasem un semn de punctuatie la intrebarea retorica. This post has been edited by Darren: Jan 16 2007, 01:50 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:29 AM |