![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
![]() BMW nu are climatronic (sau climatronik). Mai cautati pe net, poate gasiti pe cei care chiar au asa ceva (cred ca doar VAG are sistemul climatronic). La BMW o sa gasiti asa ceva: QUOTE IHKA - automatic Heating and A/C IHKAF - IHKA w/ micro filter IHKR - regulated Heating and A/C IHKRF - IHKR w/ micro filter IHKS - standard Heating and A/C IHR - Integrated Heater control (from ETK) Modelul de pe E36 cu display este IHKA. Modelul de pe E36 cu 4 butoane rotative este IHKR. Modelul de pe E36 cu 3 butoane rotative (plus A/C) este IHKS. IHKA e descris un pic aici. IHKR e descris un pic aici (atentie Georgem, e pentru tine asta ![]() "Regulated" nu inseamna simplu, sau standard. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
cred ca era evident ca ne referim la aer conditionat automat.. Eu zic sa te hotarasti o data la ce te refereai. Aerul conditionat este automat si la IHKR de E36 (automat on/off). Viteza ventilatorului nu este automata, si acum o sa-mi spui ca te refereai la viteza automata a ventilatorului (care la IHKR lipseste). Si auto-recirculation (sau "bad air" nu este la IHKR). Si nici nu poti sa selectezi sa sufle aer prin mai mult de 2 guri o data (fatza de 3 la IHKA). Cumva concluzia acestui topic trebuie sa fie IHKR = aer conditionat manual (bad, prost) si IHKA = climatronic (bun, frumos)? In vecii vecilor nu o sa fie asa, atat timp cat nici IHKR si nici IHKA nu sunt "climatronic". Si nu ma leg de cuvintele folosite de constructor in denumire, ci de faptul ca functionarea climatronic este diferita chiar si de IHKA (da, climatronic include functionalitatile IHKA, dar este un sistem mai avansat chiar si decat IHKA). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 04:47 PM |