![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
bah fratilor, ati inebunit? ala NU e climatronic, potoliti-va, ce dreaq... ce va tot contraziceti atat? poate daca spuneati ca este tatal sau bunicul lui climatronic este altceva DAR NU E climatronic, este mare diferenta intre climatronic si acest sistem de AC , credeti-ma ca daca nu aveam pe masina asa ceva poate credeam si eu, in + pe E36 nu mai este alt sistem de AC in afara de asta, simplu fara gradatii asa cum spunea alexxx....
ce dreaq, potoliti-va ca rade lumea de voi daca citeste p'aici sa se contrazica cineva care are pe masina si ii si functioneaza si care a mers si cu alt e36 CU CLIMATRONIC ADEVARAT si atunci sa zica cert diferentele , nu asa , ca asta face asa si face si asa si asa si asa !!!!!!! pt ca are un amarat de senzor de temperatura este climatronic???? si e23-ul are acel senzor, oare o avea si ala climatronic si eu nu stiu (ca ii cresc pretul daca e asa, sa mor)???? ![]() ![]() QUOTE Asta de pe E34 e aer conditionat sau climatizare automata? Nu m-am prins inca daca temperatura de pe butoane e si cea din interior... Si pe gurile de ventilatie centrale din spate e normal sa vina numai aer rece sau vine in functie de cum e reglat la gurile de ventilatie frontale centrale? QUOTE Sunt sigur ca e aer simplu... vezi alexxx, aici te contrazici singur, este exact acelasi sistem numai ca are alt design pt a se incadra in bordul de e34, face exact acelasi lucru ca si sistemul pt care ne tot contrazicem , ba chiar e mai complex pt ca poti regla simultam ca aerul sa fie scos prin toate gurile de aerisire ceea ce la e36 e imposibil de realizat ( a zis si darren mai sus asta) sper ca am fost inteles si lucrurile s-au lamurit This post has been edited by io`s: Jan 16 2007, 03:46 AM -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
bah fratilor, ati inebunit? ala NU e climatronic, potoliti-va, ce dreaq... ce va tot contraziceti atat? poate daca spuneati ca este tatal sau bunicul lui climatronic este altceva DAR NU E climatronic, este mare diferenta intre climatronic si acest sistem de AC , credeti-ma ca daca nu aveam pe masina asa ceva poate credeam si eu, in + pe E36 nu mai este alt sistem de AC in afara de asta, simplu fara gradatii asa cum spunea alexxx.... ce dreaq, potoliti-va ca rade lumea de voi daca citeste p'aici sa se contrazica cineva care are pe masina si ii si functioneaza si care a mers si cu alt e36 CU CLIMATRONIC ADEVARAT si atunci sa zica cert diferentele , nu asa , ca asta face asa si face si asa si asa si asa !!!!!!! pt ca are un amarat de senzor de temperatura este climatronic???? si e23-ul are acel senzor, oare o avea si ala climatronic si eu nu stiu (ca ii cresc pretul daca e asa, sa mor)???? ![]() ![]() vezi alexxx, aici te contrazici singur, este exact acelasi sistem numai ca are alt design pt a se incadra in bordul de e34, face exact acelasi lucru ca si sistemul pt care ne tot contrazicem , ba chiar e mai complex pt ca poti regla simultam ca aerul sa fie scos prin toate gurile de aerisire ceea ce la e36 e imposibil de realizat ( a zis si darren mai sus asta) sper ca am fost inteles si lucrurile s-au lamurit Eu zic sa citesti cu atentie ce a spus Darren. Este climatronic....Cilma bizonica...ce vrei tu! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 08:58 PM |