![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
salut, am luat de curand un e28 din 82 cu motor de 2.0 injectie, si nu stiu cat consuma? dupa un mic calcul rezulta un 16 %, cat e consumul normal?
si o alta problema, are scaunele schimbate, am vazut ca sunt la fel ca cele de pe un e 36, doar ca sunt puse invers (stanga-dreapta) si am observat ca nu am unde sa prind centura de siguranta:(, unde are in mod normal chestiile alea? pe scaun sau in podea? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
||
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
scaunele nu sunt construite simetric fatza de cele 2 sine de prindere. Vazut de sus, scaunul (sezutul si spatarul) este pozitionat spre interiorul masinii (spre tunelul cardanului). Poate la E28 tunelul e mai patratos sau mai inalt decat la E36, si din cauza asta le-a montat invers. Sau poate nu si-a dat seama ca le-a pus pe dos
![]() prinderile centurilor de siguranta merg inversate (daca nu au fost modificate), deci singura problema pe care ai putea sa o ai ar fi cu locul disponibil intre sina de langa tunel si tunelul cardanic. Cam astea ar trebui sa fie dimensiunile -------------------- |
|
|
||
![]()
|
||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
scaunele nu sunt construite simetric fatza de cele 2 sine de prindere. Vazut de sus, scaunul (sezutul si spatarul) este pozitionat spre interiorul masinii (spre tunelul cardanului). Poate la E28 tunelul e mai patratos sau mai inalt decat la E36, si din cauza asta le-a montat invers. Sau poate nu si-a dat seama ca le-a pus pe dos ![]() prinderile centurilor de siguranta merg inversate (daca nu au fost modificate), deci singura problema pe care ai putea sa o ai ar fi cu locul disponibil intre sina de langa tunel si tunelul cardanic. Cam astea ar trebui sa fie dimensiunile dap, cam asa sta treaba, nu pot sa o las cu scaunele astea daca nu sunt simetrice cu volanul, poate dupa ce le inversez o sa fie mai bine, acum sunt aiurea rau, o rezolvare temporara ar fi inversarea prinderilor centurilor de siguranta, dar nu am gasit decat una ![]() ai cumva idee cu ce sunt prinse? la oltcit erau cu imbusuri de 5, astea cu ce sunt? ca nu prea mai am nici o cheie, surubelnita si alta prostie dinasta, ca "profesionisti" astia le uitau pe la ei prin masini sau pe jos ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:49 AM |