QUOTE (Darren @ Jan 6 2007, 07:38 PM)

scaunele nu sunt construite simetric fatza de cele 2 sine de prindere. Vazut de sus, scaunul (sezutul si spatarul) este pozitionat spre interiorul masinii (spre tunelul cardanului). Poate la E28 tunelul e mai patratos sau mai inalt decat la E36, si din cauza asta le-a montat invers. Sau poate nu si-a dat seama ca le-a pus pe dos

prinderile centurilor de siguranta merg inversate (daca nu au fost modificate), deci singura problema pe care ai putea sa o ai ar fi cu locul disponibil intre sina de langa tunel si tunelul cardanic.
Cam astea ar trebui sa fie dimensiunile
Click to view attachmentdap, cam asa sta treaba, nu pot sa o las cu scaunele astea daca nu sunt simetrice cu volanul, poate dupa ce le inversez o sa fie mai bine, acum sunt aiurea rau, o rezolvare temporara ar fi inversarea prinderilor centurilor de siguranta, dar nu am gasit decat una
ai cumva idee cu ce sunt prinse? la oltcit erau cu imbusuri de 5, astea cu ce sunt? ca nu prea mai am nici o cheie, surubelnita si alta prostie dinasta, ca "profesionisti" astia le uitau pe la ei prin masini sau pe jos
.gif)
chiar saptamana trecuta am gasit o surubelnita de a mea prin parcare

vroiam sa-mi iau o trusa cu scule, dar astia zic ca nu se merita, normal ca nu se merita daca vin si ei sa le repare si iar uita sculele pe langa ei

sczue de offtopic, dar m-am descarcat si eu ca a trebuit sa desfac ceasurile de bord si semnalele cu o surubelnita dinaia care ii schimbi capurile si e proasta rau, si am un suport de numar si nu am cum sa-l prind, uff