![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Stie cineva sa-mi explice care sunt avantajele (daca exista) ale unui diff spate de ix fatza de un LSD ?
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Am gasit la prietenul unui prieten un diferential de ix(cam ruginit dar cred ca functional) si nu stiu ce sa fac.
Se simte diferenta fata de unul open avand in vedere ca asta-i blocant doar 10%(asa am inteles)? Unde are placuta sau unde e inscriptionat si cum ar trebui sa scrie ca sa-mi dau seama daca e sau nu blocant de ix(omu' zice ca l-a dat jos dupa ix-u' lui si ca e original de ix dar ar fi putut fi schimbat pana ca masina sa fie cumparata de el)? Se pupa cu cardanul meu sau imi trebuie unul mai scurt? Cam ce raport ar putea sa aiba daca provine de pe un ix coupe > '88? This post has been edited by comisaru: Jan 6 2007, 11:41 PM -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:26 AM |