![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Dupa cum spune si noua mea semnatura, saptamana trecuta am achizitionat un Ticolinu - ca si a doua masina de familie
![]() In principiu e masina nevestei (25km/zi la munca), dar in weekend devine masina mea ![]() Vreau sa va zic ca e o masina absolut dementiala si o recomand cu caldura tuturor posesorilor de 325, 525, 535, 540, 750iL etc :nod: !! Vorba unui bun amic: "nu te mai dai jos din Tico!" :unibrow: Am o senzatie continua de libertate atunci cand sunt in Tico, stiind ca merg aproape gratis ![]() ![]() ![]() Deja ma gandesc la tuning pt tico: jante de aliaj pe 13" hehe cu gume 165/60R13 (fata de 155/70R12), aprindere electronica, frane de Matiz sau altceva - vezi sectiunea de tuning de pe daewooclub.ro :unibrow: Intr-adevar, te simti inca pieton cand conduci tico ![]() Acum, cateva date tehnice: - Tico SX din '98, A/C, eleron, servofrana - unic proprietar & vopsea originala (m-is maniac, nuh? ![]() - 30.500km cel mai probabili reali (am si carte de service, dar cel mai important e ca are cauciucurile originale Hankook sau cum naiba le zice - in stare buna) .. Voi reveni cu alte detalii incredibile ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Am (avut) colegi care obisnuiau 140km/h cu Tico. Dar era bine intretinut. Acum, acelasi tico se tarie.. probabil mers prea mult pe rosu cu el
![]() La drum lung... eu i-am dat cam 120 (130 pe portiuni mai scurte), ca era zgomotoasa rau. Curentii de aer se auzeau fain de tot, mai ales ca avea forta sa impinga usa de pe cheder si incepea sa fluiere (aia cu usa care se indoaie cu mana nu e gluma ![]() Oricum e o masina de oras, asa cum am avut si eu matizul. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:56 AM |