![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Dupa cum spune si noua mea semnatura, saptamana trecuta am achizitionat un Ticolinu - ca si a doua masina de familie
![]() In principiu e masina nevestei (25km/zi la munca), dar in weekend devine masina mea ![]() Vreau sa va zic ca e o masina absolut dementiala si o recomand cu caldura tuturor posesorilor de 325, 525, 535, 540, 750iL etc :nod: !! Vorba unui bun amic: "nu te mai dai jos din Tico!" :unibrow: Am o senzatie continua de libertate atunci cand sunt in Tico, stiind ca merg aproape gratis ![]() ![]() ![]() Deja ma gandesc la tuning pt tico: jante de aliaj pe 13" hehe cu gume 165/60R13 (fata de 155/70R12), aprindere electronica, frane de Matiz sau altceva - vezi sectiunea de tuning de pe daewooclub.ro :unibrow: Intr-adevar, te simti inca pieton cand conduci tico ![]() Acum, cateva date tehnice: - Tico SX din '98, A/C, eleron, servofrana - unic proprietar & vopsea originala (m-is maniac, nuh? ![]() - 30.500km cel mai probabili reali (am si carte de service, dar cel mai important e ca are cauciucurile originale Hankook sau cum naiba le zice - in stare buna) .. Voi reveni cu alte detalii incredibile ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 27-October 05 Member No.: 66 ![]() |
Sa-l stapinesti sanatos, mai exact sa te bucuri linistit de 325-ul tau, stiind ca nu mai calculezi nimic in citi litri de benzina te costa sa faci ceva...
Masina e foarte buna daca nu te astepti la ea la nimic altceva decit sa te duca de la A la B cu costuri minime. Evident ca nu-si inchipuie nimeni ca faci turul Europei prin el, dar e perfect pt nenorocirea asta de trafic in care am ajuns sa ne luptam. Nu mai posta preturi cu piese, ca se gasesc pe forumul respectiv (apropo, la BMW-ul meu cel vechi, doua capacele de plastic de 4cm diametru, pentru gauri de la usile din spate, in caz ca iti pui geamuri electrice la BMW, m-au costat ceva mai mult decit un set de discuri frina tico, adica peste 300k lei). Eu cind mai merg cu tico-ul nevestei, de ex pe Cringasi, daca mergi cu 80km/h pe banda de linga gard, ai o senzatie extrema ![]() ![]() Cum spunea si cineva mai sus, cind mergeam cu Honda prin trafic eram mai vizibil si mai respectat decit cu tico. Eu cind ma sui in el, parca devin omul invizibil, ceea ce nu mi s-a intimplat niciodata cu cinciarul. So, pro si contra sunt multe argumente, daca isi face nevasta treaba cu el si poti sa mergi si tu relaxat in uichend cu pisica, e perfect. Apropo, Iulika, inteleg ca din cei 4-5000 km pe care ii faceai pe an, o sa ajungi la un 2-3000? ![]() ![]() Bafta si s-o stapiniti sanatosi si fara incidente. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:19 PM |