![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Dupa cum spune si noua mea semnatura, saptamana trecuta am achizitionat un Ticolinu - ca si a doua masina de familie
![]() In principiu e masina nevestei (25km/zi la munca), dar in weekend devine masina mea ![]() Vreau sa va zic ca e o masina absolut dementiala si o recomand cu caldura tuturor posesorilor de 325, 525, 535, 540, 750iL etc :nod: !! Vorba unui bun amic: "nu te mai dai jos din Tico!" :unibrow: Am o senzatie continua de libertate atunci cand sunt in Tico, stiind ca merg aproape gratis ![]() ![]() ![]() Deja ma gandesc la tuning pt tico: jante de aliaj pe 13" hehe cu gume 165/60R13 (fata de 155/70R12), aprindere electronica, frane de Matiz sau altceva - vezi sectiunea de tuning de pe daewooclub.ro :unibrow: Intr-adevar, te simti inca pieton cand conduci tico ![]() Acum, cateva date tehnice: - Tico SX din '98, A/C, eleron, servofrana - unic proprietar & vopsea originala (m-is maniac, nuh? ![]() - 30.500km cel mai probabili reali (am si carte de service, dar cel mai important e ca are cauciucurile originale Hankook sau cum naiba le zice - in stare buna) .. Voi reveni cu alte detalii incredibile ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) eu ti-as da ban pt aceasta blasfemie... dar nu sunt admin
![]() Tu chiar vorbesti serios? Ca nu am vazut nici un smile.. QUOTE (SUPERBEC) oricum inca nu ai vazut cat costa piesele de schimb... o sa zici.. ia uite ce eftin e bmw-u
Si ia zi-ne tu domnu' Beck cat costa piesele? Io am de facut la ea urmatoarele: - filtru aer, benzina, ulei - 10RON de bucata - ulei - o sa ii pun Mobil 5W40, ca mai am vreun litru si ceva dela BMW si intra 2.7, nu 6.5.. - 6 bucsi bara stabilizatoare - 4RON/buc. - bucsile dela tendoane - nu le-am luat inca, dar tot pe-acolo.. Mai multe preturi (desi imi dau seama ca nu va prea intereseaza) puteti gasi aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...?showtopic=2720 : "17.08.2005 Magazin Apaca: Rulmenti spate 250k Filtru benzina 80k Filtru aer 100k Curea distributie 320k Curea alternator 60k Rulmenti fata 650k ... toba finala-125ron toba mijloc-135ron ... Set fise bujii - 40 RON (productie Korea, non Daewoo) Pompa apa : 68.5 Semering distributie (1 + 1) : 2.5 + 8 Curea compresor AC : 8 Curea alternator : 6 Amortizoare (2xfata + 2xspate) : 111 + 79.5 Mentiuni: Reperele de la "Apaca" sunt toate de origine Koreeana" etc etc Pai astea sunt preturi mari? Si la Nova sunt mai skumpe! Zi-mi tu cat costa o bucsa la BMW (da, stiu, o pui odata si nu o mai inlocuiesti a doua oara), cat costa o pompa de servofrana sau servodirectie Explica-mi si mie dece stau cu toba finala carpita cand ma costa doar 12.000.000 sa o skimb!!!!!! ![]() ![]() QUOTE (SUPERBEC) ca sa nu mai vorbim de un minim de siguranta la impact si alte treburi de genul asta.
Crezi ca nevasta-mea era mai in siguranta ca pieton decat in Tico? Cu toti idiotii care te matura din statie/refugiu sau care se iau de tine pe strada? Poate n-ati inteles care e ideea: TICO e o masina exceptionala.. cand ai un BMW de 3l care te asteapta sa ii dai bice pe autostrada -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:52 PM |