![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Ce parere aveti de noul cod rutier?
E prea sever? Credeti ca o sa se desfasoare altfel circulatia? mie singurele puncte care imi plac sunt obligativitatea de a merge cu faza scurta in afara localitatilor (oricum mergeam mereu ![]() de cand a intrat in vigoare eu port mereu centura, chiar si in oras ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu l-am citit inca pe tot, dar din ce am vazut prin ziare, nu mi se pare tragic. este pacat ca a trebuit sa faca astia un cod asa sever, cu amenzi mari si pierderea rapida a carnetului ca sa respecte lumea niste chestii de bun simt sau de siguranta personala.
s-a mai marit si limita de viteza, ceea ce este ok, s-au schimbat regulile pentru scoala de soferi (intai se da sala, si abia dupa se incep orele de condus), incepatorii au limita de viteza mai mica decat ceilalti soferi... cred ca e ok per ansamblu. aiurea mi se pare printre altele, faptul ca iti iei multe puncte (3?) pentru parcat in loc nepermis, iar la 15 puncte (parca), ramai fara permis o luna - in conditiile in care multe locuri de langa trotuar au semnul de parcare interzisa fara o logica deosebita. a, alora de parcheaza langa o masina deja parcata, de tre sa treci aproape pe banda a 3-a ca sa ii ocolesti, sa le ia carnetu' direct . This post has been edited by Zom: Dec 7 2006, 01:38 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:01 AM |