![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri .
http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
asa cum se intampla in general iulian ma uimeste cu intelepciunea lui... respect iuliane ne place de tine.
Cat despre burn... merita amaratii aia sa le dam atata atentie? adica suntem noi asa de afectati de ce au scris incat sa ne consumam bunatate de anvelope pe ei? eu zic ca nu... cel mai bine e sa-i ignoram caci in romania intotdeauna se vor gasi oameni care condusi de frustrare, ura si invidie care vor spune si vor face orice doar ca sa se simta ei mai bine, da dragii mei de la casa loco... asa e ... noi suntem niste soferi de stepa si camp iar voi sunteti "oamenii de calitate" din aceasta tara... eu unul le doresc spor la vandut fan... pace voua pasionatilor bmw sau ... God bless bmw and no car else! -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:40 PM |