![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri .
http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
hm
frustrati multam uwe ca m-ai anuntat de articol parerea mea hm articol scris de o femeie licentiata in litere abandonata de un posesor bmw acu se refuleaza sau masturbeaza la rece am prietena bruneta uraste bmw se urca cu groaza in masina nu port costum sport in masina; doar bumbac cit de cit ignifug(incerc sa fiu cit mai aproape de regulamentul FIA) ![]() nu ascult muzica in masina- n-am cum, esapamentul face un zgomot care acopera tot!! si nu e spart, doar ca am numai toba finala ![]() sunt rocker, never manele! merg mai tare- nu-i problema mea ca altii mai incet- fiecare cum se grabeste... iubesc masina ma identific cu ea inca n-am facut sex cu masina mea...da nu e stie niciodata ![]() eu propun ca la urmatorul concert al acestei trupe sa mergem toti acolo cu ursii si sa dam burnout pana ii afumam pe toti ![]() tava da n-am cum veni sa faca florin pt mine- dau imputernicire! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:20 AM |