![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri .
http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Nu va mai bateti capul mai baieti, stati linistititi! Acum am citit si eu articolul si ... nici macar nu merita oboseala de posta ceva acolo... Articolul ala nu face nici E30urile mai urite, nici blondele mai putin atragatoare, nici tembelii mai putini tembeli!
Singurul lucru care se schimba este ca acum, nici unul din comunitatea nostra BMW nu isi mai da nici mucii pe casa loco. Atit si nimic mai mult. Idioti au fost, sunt, si vor mai fi multa vreme pe plaiurile noastre mioritice. Asa ca haideti sa ne vedem de treburile noastre, ca avem destule, si sa nu ne mai priedem timpul cu tot felul de frustrati, ok? -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:21 AM |