![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cu acazia nici discutii purtate cu alexx am aflat ce se scrie despre noi:( nu ca as fi posesor de urs.dar tot aia e este bmw.sooo io imi bag ceva in ala care a scris articolul.din ce am obs eu pe acolo e scris de aia de la casa locco.pai aia s niste retardati care canta niste mizerii pt niste retarzi care i asculta.recunosc ca si eu fredonam mai demult vand fan.dar sa te apuci sa te faci critic de bmw deja e prea mult pt nivelul lor.asa ca da ti buzna si bagati reply uri .
http://www.jurnalul.ro/lista_comentarii_50...suletz.320.html -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
Relitatea crunta!
Scris de: Eu...blonda din ursuletz La data: 2006-04-07 21:10:25 " Za teddy bear"...complicata masina...de la inceput pana la sfarsit. Am fost una din blonde...recunosc. Dar ceea ce trebuie stiut e ca acele blonde nu stau cu "Superman-ul " care le conduce ci chiar cu masina... Sau cel putin asta e cazul meu..oricum povestea mea parcurge toate genurile...incepe ca o telenovela si se termina intr-un mod horror. Iar pana sa ajunga aici trece si prin actiune si prin drama si chiar prin thriller.Nimic romantic...nici macar erotic.Da...am fost una din blonde....nu e un elogiu pe care l-am adus masinii ci mai degraba un elogiu pe care vroiam sa il aduc "soferului de stepa" ca ma asez si eu in dreapta, fata frumoasa, fara fitze si pe care o mai duce si mintea... Nu mi-a iesit, era prea indragostit de masina, prea pasionat de masina, prea preocupat ghiciti de ce.... tot de masina.Dar trebuie sa recunosc ca "am avut" un ursuletz care mi-a facut viata palpitanta...plina de neprevazut:"Alo, sti unde sunt?Tocmai am avut un accident!Am zburat in lac!!! Hahaha". Pt ca e comic...are tata bani de reparatii ca doar un prunc are!! E foarte frumos sa ai o relatie cu o masina..."ursuletzul nu poate veni" , "ursuletzul e la mecanic" (mecanic A.K.A medic de familie)... Dar, adevarul e ca nu te poti astepta la foarte multe din partea acestor oameni...investitii mari in tuning, cai putere si boxe multe...cum ar putea sa investeasca si in creier?? E cam greu...chiar imposibil as zice!!! Si oricum, la ce iti mai foloseste creierul in ziua de azi daca masina merge tare, muzica si mai tare si lumea intoarce capul dupa tine pe strada??? Obiectivul e atins...si fetele cucerite. La prima vedere "soferul de stepa" e de dorit......ramane totusi prima vedere. si deci inchei printr-o concluzie, ca asa imi sta bine, haideti sa tinem ursuletii in padure si soferii de stepa ......acolo sus pe deal!! Macar m-am ales cu ceva...stiu sa fac o pana la masina!!! ![]() tare ! ![]() -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:21 AM |