![]() |
![]() |
![]()
|
||
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Stim cu totii celebrele trei liniute ale ceasului de temperatura. De asemeni mai stim ca in mod normal acul trebuie sa stea cam pe mijloc, intre prima si a treia linie, cit mai aproape de a doua. Dar ce semnificatie au aceste linii in grade C? -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
||
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=17&fg=05
Asta ma chinuiam sa-l gasesc. E vorba de vasul de expansiune ca e deasupra nu langa radiator. Ok, m-am lamurit, n-are nici o aerisire. Am pus antigelul, apa.. am facut o tura dupa ce s-a incalzit, sta exact la fel, adica trece putin de linia din mijloc. Deci nu-i nici de la termostat nici de la radiator ![]() This post has been edited by xox: Nov 27 2006, 09:23 PM -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Nene, imprumuta un radiator stiut _bun_ si fa o proba cu el. Radiatoarele sunt facute din aluminiu. Aluminiul de la radiatoare probabil ca este tratat special dar cu toate astea oxideaza la exterior, greu si in special la radiatorele "octogenare". Daca aluminiul ala a oxidat aerul nu mai ajunge direct la elementi sa-i raceasca si deci nu mai raceste nici apa. Mai citeste o data ce a scris Alex.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2025 - 09:39 PM |