![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Ma intereseaza subiectul E34 525i cu motor M50/M50TU (adica motorul 24v de 192 CP).
Am vazut ca motorul de 192 CP a aparut prin 1990 sau 1991 pe E34 si prin 1993 a fost pus cel cu Vanos. Din ce stiu eu, in principiu motorul cu Vanos ar trebui sa fie un pic mai performant la turatii mai mici, dar din ce am auzit e mai bine sa eviti motoarele cu Vanos, ca Vanos-ul e o problema in plus (poate fi dereglat, caz in care produce unele probleme). Cat de adevarat e lucrul asta? M-am tot uitat pe net de anunturi de 525i si nu am vazut multe care sa arate bine. Am remarcat insa niste diferente la motor. Am gasit o poza de la un anunt care spune ca motorul e cu Vanos si se si vede in poza asta. Am mai gasit unul care pare sa fie fara Vanos, dar unghiul nu e foarte bun. Ce am remarcat insa e ca la motorul cu Vanos lipseste ventilatorul de la motor, iar radiatorul arata suspect de bine (presupun ca a fost accidentat). E normal sa lipseasca acel ventilator la motorul cu Vanos? Atasez si pozele in mesaj. Asta e motorul cu Vanos si care nu are ventilator. E normal sau a avut accident si nu l-a mai pus dupa? Asta e motorul care cred ca nu are Vanos. Are in schimb ventilator. Sunt interesat de asemenea despre ce trebuie verificat cand cumperi un E34 cu motor de 192 CP, atat la motor, cat si in rest la masina. Astept sfaturi de la cei care au asa ceva. Mi-am dorit E34 de mult timp, intotdeauna am zis ca la un moment dat o sa-mi iau un E34, si cred ca momentul cel mai potrivit se apropie. Nu stiu insa daca e mai bine inainte sau dupa 1 ianuarie... -------------------- |
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:54 PM |