![]() |
![]() |
![]()
|
||
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Stim cu totii celebrele trei liniute ale ceasului de temperatura. De asemeni mai stim ca in mod normal acul trebuie sa stea cam pe mijloc, intre prima si a treia linie, cit mai aproape de a doua. Dar ce semnificatie au aceste linii in grade C? -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
mai, eu nu ma consider in masura sa dau prea multe sfaturi tehnice, dar cred ca nu ar fi rau sa incerci sa rezolvi problema si sa nu lasi sa treaca iarna. ar fi pacat sa ajungi sa mergi cu tramvaiul dupa ce ti-ai dorit asa de mult bmw. daca e doar ceva legat gresit, nu ar trebui sa te coste prea mult o punere in ordine.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 04:28 AM |