![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
unii ati vazut masina la intalnire.merge sau nu merge cu jantele alea .cum vi se par.prea s f sau sunt ok.cauciucurile sunt off topic .pt ca nu s marimile bune.prea mici fata prea mari spate. astept pareri
This post has been edited by INTERCEPTOR: Nov 21 2006, 07:15 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Arata superb!!! nu-mi place cam mare balonu pe spate:D dar in rest e super si jantele sunt super pe masina, nu-mi place cum ai prins placuta de inmatriculare pe fatza:D cam stramb, dar in rest am ramas fara cuvinte... eu nu am vazut decat pozele din reparatie, si acum si sunt uimit de cat de bine poate arata.... pe fatza daca pui o idee mai mari, si mai mici pe spate(cauciucuri o sa fie super)
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 03:58 AM |