Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sfaturi
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
INTERCEPTOR
unii ati vazut masina la intalnire.merge sau nu merge cu jantele alea .cum vi se par.prea s f sau sunt ok.cauciucurile sunt off topic .pt ca nu s marimile bune.prea mici fata prea mari spate. astept pareri
Shark
Da, am vazut masina la Fest si e superba! Eu zic sa faci un poll, sa vezi ce parere are lumea. Oricum, in final, tu decizi daca iti place cum vin jantele sau nu.
Parerea mea insa este ca nu merg. Jantele le stiu, sunt frumoase cind le privesti, dar in general nu prea merg cu linia masinii. Mai ales nu merg cu cauciucuri cu talie joasa pe masina ta. Cel putin aia din fata arata ca un Hummer de la 'pimp my ride' (nu te supara! tongue.gif ). Eu (personal) sunt de parere ca linia asta a caroseriei model '70 nu merge decit cu niste jante ceva mai pline (cele mai potrivite tot Alpina parca ramin) si neaparat cu cauciucuri cu balon maaaaaaare! Uite, iti pun si doua poze cu Alpina (desi cred ca le stii)
Click to view attachment Click to view attachment
... si mai ales imaginea clasica de balon mare, celebrul Ford Shelby GT! (dar la jante nu te uita, ca sunt tipic americane)
Click to view attachment
florin83
nici mie nu-mi plac astea cum vin pe masina.. (fara suparare tongue.gif)...
cele mai misto erau alea pe 16 pe care le-ai avut prin vara biggrin.gif
316i
Mie imi plac mult mai mult astea pe 18 decat celalalte. Mult mai mult!
Sorin
parerea mea
strica toata esenta masinii
CAT
masina e speciala si jantele sunt frumoase. insa combinatia masina + jante nu da bine.
INTERCEPTOR
schimbam.punem altele si gata tongue.gif

eu nu ma supar cand imi spune cineva adevarul in fata.ma supar daca ar rade pe la spate.una peste alta ele sunt super frumoase da nu pe masina:(9 din nefericire
florin83
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 22 2006, 12:54 AM) *
una peste alta ele sunt super frumoase da nu pe masina:(9 din nefericire

exact smile.gif
alex230ro
Ma aveai tu unele roti late rau cu spite parca,le-ai pus intr-o seara la gemeni cand eram si eu,alea ar fii frumoase rau.
comisaru
Cu astea ce-ai facut?
TiL
Nu le mai are. Parerea mea e ca astea noi arata muuuult mai bine decat cele dinainte. Cred ca eu le-as tine pe masina. Cu un balon putin mai mare decat ce ai pe fata, dar mai mic decat ce e pe spate ar arata destul de bine.

Dar...

Intr-adevar strica esenta masinii. 18" e prea mult pentru o masina din 72. Absolutul pentru mine raman acele crosspoke de 16" pe care le-ai dat in vara. Nu vad altele mai potrivite pentru o masina ca asta. Altele supertari ar fi cele originale cu capace de tabla, cum nu mai gasesti pe nicaieri acum biggrin.gif . Adica asa:
http://www.bmw-e3-club.de/Images/Gallerie/...30Si_hinten.jpg
http://www.cs-zone.com/E3%20PER8.jpg
Tytus
QUOTE (TiL @ Nov 22 2006, 02:35 PM) *
Nu le mai are. Parerea mea e ca astea noi arata muuuult mai bine decat cele dinainte. Cred ca eu le-as tine pe masina. Cu un balon putin mai mare decat ce ai pe fata, dar mai mic decat ce e pe spate ar arata destul de bine.

Dar...

Intr-adevar strica esenta masinii. 18" e prea mult pentru o masina din 72. Absolutul pentru mine raman acele crosspoke de 16" pe care le-ai dat in vara. Nu vad altele mai potrivite pentru o masina ca asta. Altele supertari ar fi cele originale cu capace de tabla, cum nu mai gasesti pe nicaieri acum biggrin.gif . Adica asa:
http://www.bmw-e3-club.de/Images/Gallerie/...30Si_hinten.jpg
http://www.cs-zone.com/E3%20PER8.jpg

Intoarce-te in pestera la capacele tale frate tongue.gif biggrin.gif
Omu isi ia pe 18" si tu ii zici de capace de tabla, eu le tin pt gatit pe alea.....
TiL
Bine mah, pune-ti tu spinners tongue.gif
Omu a cerut parerea, iat-o mai sus.
alex230ro
A dat jantele pe 16???? sad.gif bann.gif alea veneau perfect pe masina
florin83
asa e rolleyes.gif .. si parca a mai fost un topic prin vara si toti ti-au zis sa le opresti.. tongue.gif
TiL
Jantele au fost la intalnirea de duminica:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=651

Restul e istorie...
INTERCEPTOR
da asa ati spus sa le opresc.dar prob era atunci ca aveam nevoie de bani.acuma si mie imi pare rau dupa ele.o sa o tin cu astea pe 18 schimb cauciucele si sper sa se rezolve.o mai las de spate un pic ca are alte arcuri si mai fac niste poze.si mai vedem dupa aia
George77
Da taraneee ,de cate ori ti-am spus sa le tii pe ale pe 16 ,sau macar sa i le fi pastrat lu'Til dar si ala....
84 HOT
Arata superb!!! nu-mi place cam mare balonu pe spate:D dar in rest e super si jantele sunt super pe masina, nu-mi place cum ai prins placuta de inmatriculare pe fatza:D cam stramb, dar in rest am ramas fara cuvinte... eu nu am vazut decat pozele din reparatie, si acum si sunt uimit de cat de bine poate arata.... pe fatza daca pui o idee mai mari, si mai mici pe spate(cauciucuri o sa fie super)
TiL
QUOTE (George77 @ Nov 23 2006, 11:55 PM) *
sau macar sa i le fi pastrat lu'Til dar si ala....

Nu i le-am dintr-un singur motiv: dadeau prea bine pe masina lui. Degeaba mi-a facut superoferta si pe datorie etc. Chiar speram sa le pastreze.
Alte detalii: troaca mea dizel fara compresie, fara turbina si cu amortizoare la pamant nu avea ce face cu rotile alea. Iarasi contrast cu felul in care se potriveau pe Interceptor...

Pacat ca le-a dat, dar sunt sigur ca daca vrea mai gaseste altele asemanatoare. Dar daca Florin vrea sa ramana pe stilul pimp my ride n-are decat s-o faca. sad.gif Pana acum l-a incantat, dar cred ca se satura in curand wink.gif
INTERCEPTOR
am fost in isteria jantelor pe 18.acu a trecut.le dau ca s prea frumoase pt masina mea.prea noi prea rotunde.mie imi trebe ceva mai sec in lini mai dure.nu rotunzite.sad.gif e asta e mai o zbarcesc si eu cateodata la gusturi.uita ti ce mi ar mai place.pe aia albastra pe aia visinie.tongue.gifP ca alea nu mai gasesc niciodata .ca s rare.dar bbs in faguri gasesc,ca pe ia albastra:Psau aia neagra.til numai din cazua ta .are dreptate georgel:(
TiL
Hai nu incerca sa ma enervezi. Nu le-am luat in speranta ca o sa le tii pentru tine. Cumva crezi ca ti le mai dadeam inapoi daca puneam mana pe ele? Sa fii tu sanatos! Nici macar daca-ti eram dator biggrin.gif

Ma uit la poze si iar ma enervez... cat de bine aratau. Mai ales daca le puneai si capacele.

Intr-adevar alea de pe ala albastru sunt de vis... Modelul de pe visiniu iar nu se pupa bine.

A fost un E28 cu superjante la intalnirea de ieri, dar nu se vad bine in poza:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=752
Asa ceva ti-ar trebui.
Sau orice altceva cu spite subtiri.

P.S. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, chiar si ale mele ar da foarte bine pe E3.
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=Att...post&id=380

Dar sunt pe 15... 16" ar fi ideal.
Vezi ca ai in curte unele pe 15 fagure, fara capace ( sad.gif ) care ar iesi f bine cu putin smirghel si ceva sprayuri. Asa, provizoriu si ieftin. Mai bine oricum decat astronomitatile pe 18.
io'sŪ
mowgli...
am votat "incearca altele"
tie iti place cum arata INTERCEPTORUL cu jantele astea? huh.gif daca tie iti place nu ai decat sa le pastrezi, parerea mea ti-o voi da personal cand o sa ne vedem
sixx
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 25 2006, 10:57 PM) *
dar bbs in faguri gasesc,ca pe ia albastra:Psau aia neagra.til numai din cazua ta .are dreptate georgel:(

Cat dai pe bbs-urile de pe aia neagra ? tongue.gif
TiL
Le vinzi?
Cred ca si-a gasit altele. Ceva mai scumpe dar merita. Forjel stie wink.gif
comisaru
ce zici de astea: http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_j...16_xx38426.html ?
TiL
Frumoase, facute de vanzare, dar cu ET cam mare: 28.
84 HOT
Am eu un set de Borbet tip A pe 16 de 7,5J parca, nepregatite de vanzare, cu culoarea de la mama lor... poate ar merge vopsite... fiecare cum ii place. dar sunt destul de mishto. mie imi sunt cam mari pe e28 si am luat pe 15... daca va intereseaza scrieti-mi poate sunt bune alea .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.