![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ma tot gandesc ca una din optiunile pe care as dori sa o aibe urmatorul meu BMW este cutia automata.
Folosesc o denumire generica, mi-ar place un SMG sau un steptronic (sau cum s-o numi la BMW) dar cel mai probabil o sa am bani de o cutie automata standard. E ceva atat de rau la modele cu cutie automata? Nu ma intereseaza liniutele, am condus Espero cu cutie hidramata si am fost impresionat (avea orice optiune de care as fi beneficiat de la o cutie manuala). Din pacate am vazut si cat costa reparatia la o cutie hidramata, fie ea si de Espero. Sufera cutiile automate BMW de "traume" din copilarie (aka bug-uri de fabricatie/fiabilitate)? Daca durata de viata a unei cutii automate trece de 300-400.000 km, eu m-as declara multumit. Dati-va cu parerea va rog (daca stiti de anumite modele care sunt ok, spuneti-mi ca sa stiu ce sa caut). -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cutiile automate de ultima generatie bat cutiile manuale
vezi :f1; wrc; dtm etc eu sunt pentru mai ales la ce trafic e acu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:29 AM |