![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
"Iubire, vezi că azi ajung tîrziu acasă:
LA 1.00 AM TELECONFERINŢĂ, LA 2.00 NASC, LA 3.00 AM MITING" http://www.tangomagazine.ro/content/view/194/66/ ![]() This post has been edited by Iulika0069: Nov 18 2006, 09:58 PM -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
pt cele 2-3 fete de pe forum am iesit de ticalos(cel putin)
in realitate sunt normal (cred) doar ca ma termina egalitatea intre sexe; ce egalitate cind femeile se vor egale doar la fun- la greu...sunt sexul slab si nu mai e egalitate... eu nu pot fi egal cu o persoana mai slaba decit mine- ce egalitate-i asta? femeile se pling de oboseala , stres- dar cind vine vorba de cumparaturi, indiferent cit sunt de obosite rezista ore in sir in magazine 'la vinatoare'- de prostioare caci oricum nu stiu ce vor sa cumpere... despre cariera- e fun sa fii in top ..nu? aaaa tre sacrificii?...naspa ar fi cool sa fiti masate cu ulei de masline la birou de un tip musculos, nu? apoi sa fiti elogiate in ziarul financiar- unde oricum articolele sunt cumparate... egalitate ... barbatii nu se pling in reviste nici altor barbati noi vb de masini poa de sex ![]() de alchool de cit de 'buna' e una... chestii masculine nu ne plingem daca caram bagaje, mobila, gresie pt a decora 'cuibul' cu care se va lauda femeia daca la munca e naspa e din vina noastra ca nu am ajuns mai sus(se trateaza cu bere) urmarim competitii sportive si urim shoppingul cind cumparam ceva intram teava in magazin,stim exact ce vrem, cumparam, plecam teava(acasa descoperim ca nu ne vine) ne adunam in grup, ridem la glume porcoase si ne dam cu masinile nu credem in reclame si cumparam ce aflam de la altii ca au testat deja ne simtim bine viata e fun lasati tango si alte prostii! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 09:23 PM |