QUOTE (Zom @ Nov 20 2006, 09:06 PM)

e clar: trebuia sa fiu barbat, nu de alta, da' sa mor daca descrierea ta referitoare la ce le place barbatilor nu mi se potriveste 90% !
oricum, tin sa repet a 1000-a oara: nu imi plac generalizarile. nici de o parte, nici de cealalta. io am facut copil din vreme, ca sa nu ma impiedic de prostii de-astea. cat despre egalitate... pfui! era mai bine cand femeia invata doar sa brodeze, sa faca conversatie si sa cante la pian, sa creasca copii si cam atat. daca voia fun...sa fim seriosi, se descurca oricum cat timp muncea barbatu'.
a, si ce spui tu: ca femeile nu pot sa care, etc, etc... tu chiar crezi ?

)
p.s. te-a suparat iubita in ultima vreme? ca erai asa de calm si impaciuitor acum cateva luni...
cristina,
nu trebuia sa fii barbat (cum nici eu nu trebuia sa fiu femeie - altfel as fi transexual parca- bleah)
daca ai alte preocupari decit majoritatea femeilor nush daca e bine sau rau- dar oricum sigur femeile nu te privesc cu ochi buni
-cre ca ma scalpeaza bec-
oricum nu cred ca :sa mor daca descrierea ta referitoare la ce le place barbatilor nu mi se potriveste 90% !
pai ...glume porcoase, ce buna e aia , alchool?
multe vicii
eu cred ca doar iti plac masinile si nu accepti ipocrizia altor femei- dica le consideri proaste...recunoaste
sunt impaciuitor, nu ma schimb asa repede
daca m-a suparat/certat 'pietena'
nu in mod special
generalitati: timp pierdut cu amicii, dezordine, bani cheltuiti cu masina, timp pierdut cu masina etc
asta e parfum...
nu pot reprosa ceva unei femei cind are dreptate
dar era vorba de lamentari
de ...tango
de lipsa egalitatii si povara bunastarii
de egoismul si duritatea societatii misogine de astazi
deja pling
asa
sa caut cuvintele ca le-am pierdut pe tastatura
nu am talentul lui calin de a improviza