Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine munceşte nu trăieşte
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Iulika0069
"Iubire, vezi că azi ajung tīrziu acasă:
LA 1.00 AM TELECONFERINŢĂ, LA 2.00 NASC,
LA 3.00 AM MITING"

http://www.tangomagazine.ro/content/view/194/66/ smile.gif
akajohn
QUOTE (Iulika0069 @ Nov 18 2006, 09:57 PM) *
"Iubire, vezi că azi ajung tīrziu acasă:
LA 1.00 AM TELECONFERINŢĂ, LA 2.00 NASC,
LA 3.00 AM MITING"

http://www.tangomagazine.ro/content/view/194/66/ smile.gif

trist si adevarat
Zom
super-real! si la fel de trist, pentru ca prea putini sunt constienti de toate astea.
iulian325
daca pe forumul asta am ajuns sa citim tango...trist
daca ajung sa depling conditia femeii in societatea din ro...am innebunit
bujia e bujie iar benzina e benzina
in lumea mea ingusta nu-i loc de sentimentalisme latino telenoveliste
a, vrea femeia bani cariera sex ...n-are decit, problema ei, nu cred ca fameile sunt interesate de ce vrem noi (oricum au impresia ca vrem doar sex si masini); daca ar fi interesate ar intra pe forumul asta , nu sa citim noi tango...
nu ma pot opri din plins ...cite sacrificii face o femeie de cariera...test de sarcina la servici - de ce nu la salonul de masaj sau coafura- inseamna ca la servici sta degeaba si nu are de ce sa se plinga
in general fiecare isi traieste viata cum ii place- sau cit de comod se complace
dar mila...bleah
316i
Nu ma pot opri din ras! celb (4).gif evil (20).gif Zile iuliane! laugh.gif
Iulika0069
Nu citim tango, citim forum.caterinca.ro biggrin.gif
Dar mi s-a parut frumos sa caut "sursa" originala si pe aia sa o postez

Oricum, un sāmbure de adevar e in articolul ala, fie ca ne convine sau nu smile.gif
Zom
articolul o fi de unde e, problema insa nu cred ca este doar a femeilor. iulian, daca tu esti unul dintre cei care mai stiu sa se bucure de viata, este foarte bine. din pacate sunt prea multi oameni tineri care se multumesc sa se ingroape intr-un job, si in rest...nimic.
jorj3l
QUOTE (iulian325 @ Nov 20 2006, 12:00 AM) *
daca pe forumul asta am ajuns sa citim tango...trist
daca ajung sa depling conditia femeii in societatea din ro...am innebunit
bujia e bujie iar benzina e benzina
in lumea mea ingusta nu-i loc de sentimentalisme latino telenoveliste
a, vrea femeia bani cariera sex ...n-are decit, problema ei, nu cred ca fameile sunt interesate de ce vrem noi (oricum au impresia ca vrem doar sex si masini); daca ar fi interesate ar intra pe forumul asta , nu sa citim noi tango...
nu ma pot opri din plins ...cite sacrificii face o femeie de cariera...test de sarcina la servici - de ce nu la salonul de masaj sau coafura- inseamna ca la servici sta degeaba si nu are de ce sa se plinga
in general fiecare isi traieste viata cum ii place- sau cit de comod se complace
dar mila...bleah

misoginule ! tongue.gif
iulian325
pt cele 2-3 fete de pe forum am iesit de ticalos(cel putin)
in realitate sunt normal (cred)
doar ca ma termina egalitatea intre sexe; ce egalitate cind femeile se vor egale doar la fun- la greu...sunt sexul slab si nu mai e egalitate...
eu nu pot fi egal cu o persoana mai slaba decit mine- ce egalitate-i asta?
femeile se pling de oboseala , stres- dar cind vine vorba de cumparaturi, indiferent cit sunt de obosite rezista ore in sir in magazine 'la vinatoare'- de prostioare caci oricum nu stiu ce vor sa cumpere...
despre cariera- e fun sa fii in top ..nu? aaaa tre sacrificii?...naspa
ar fi cool sa fiti masate cu ulei de masline la birou de un tip musculos, nu?
apoi sa fiti elogiate in ziarul financiar- unde oricum articolele sunt cumparate...
egalitate ...
barbatii nu se pling in reviste
nici altor barbati
noi vb de masini
poa de sex biggrin.gif
de alchool
de cit de 'buna' e una...
chestii masculine
nu ne plingem daca caram bagaje, mobila, gresie pt a decora 'cuibul' cu care se va lauda femeia
daca la munca e naspa e din vina noastra ca nu am ajuns mai sus(se trateaza cu bere)
urmarim competitii sportive si urim shoppingul
cind cumparam ceva intram teava in magazin,stim exact ce vrem, cumparam, plecam teava(acasa descoperim ca nu ne vine)
ne adunam in grup, ridem la glume porcoase si ne dam cu masinile
nu credem in reclame si cumparam ce aflam de la altii ca au testat deja
ne simtim bine
viata e fun

lasati tango si alte prostii!
Zom
laugh.gif

e clar: trebuia sa fiu barbat, nu de alta, da' sa mor daca descrierea ta referitoare la ce le place barbatilor nu mi se potriveste 90% !

oricum, tin sa repet a 1000-a oara: nu imi plac generalizarile. nici de o parte, nici de cealalta. io am facut copil din vreme, ca sa nu ma impiedic de prostii de-astea. cat despre egalitate... pfui! era mai bine cand femeia invata doar sa brodeze, sa faca conversatie si sa cante la pian, sa creasca copii si cam atat. daca voia fun...sa fim seriosi, se descurca oricum cat timp muncea barbatu'. biggrin.gif

a, si ce spui tu: ca femeile nu pot sa care, etc, etc... tu chiar crezi ?smile.gif)

p.s. te-a suparat iubita in ultima vreme? ca erai asa de calm si impaciuitor acum cateva luni...
316i
Bis! Bis! lgh (12).gif
ccc
Sunteti tari de tot. Rad in nestire.
celb (15).gif celb (4).gif tease.gif
Darren
Iulian, pentru aprofundarea studiilor privind egalitatea femeilor cu barbatii, poti sa lecturezi pe aici: http://ladyfest-ro.pimienta.org/weblog/?p=79
Dupa aia, asteptam un rezumat hazliu cha (2).gif
Oricum, in ultima vreme nici barbatii nu mai sunt egali cu barbatii (vezi noua specie de metrosexuali - se inmultesc astia pe masura ce se deschid noi mall-uri)

Later edit: citeste si aici cand ai timp (ca sa-ti dai seama de ce unele persoane nu ar vrea sa aibe de a face cu ei - ei, barbatii adica): http://deaia.wordpress.com/
ccc
A aparut si p-acolo specia asta noua?
iulian325
QUOTE (Zom @ Nov 20 2006, 09:06 PM) *
laugh.gif

e clar: trebuia sa fiu barbat, nu de alta, da' sa mor daca descrierea ta referitoare la ce le place barbatilor nu mi se potriveste 90% !

oricum, tin sa repet a 1000-a oara: nu imi plac generalizarile. nici de o parte, nici de cealalta. io am facut copil din vreme, ca sa nu ma impiedic de prostii de-astea. cat despre egalitate... pfui! era mai bine cand femeia invata doar sa brodeze, sa faca conversatie si sa cante la pian, sa creasca copii si cam atat. daca voia fun...sa fim seriosi, se descurca oricum cat timp muncea barbatu'. biggrin.gif

a, si ce spui tu: ca femeile nu pot sa care, etc, etc... tu chiar crezi ?smile.gif)

p.s. te-a suparat iubita in ultima vreme? ca erai asa de calm si impaciuitor acum cateva luni...

cristina,
nu trebuia sa fii barbat (cum nici eu nu trebuia sa fiu femeie - altfel as fi transexual parca- bleah)
daca ai alte preocupari decit majoritatea femeilor nush daca e bine sau rau- dar oricum sigur femeile nu te privesc cu ochi buni
-cre ca ma scalpeaza bec-
oricum nu cred ca :sa mor daca descrierea ta referitoare la ce le place barbatilor nu mi se potriveste 90% !
pai ...glume porcoase, ce buna e aia , alchool?
multe vicii tongue.gif
eu cred ca doar iti plac masinile si nu accepti ipocrizia altor femei- dica le consideri proaste...recunoaste
sunt impaciuitor, nu ma schimb asa repede
daca m-a suparat/certat 'pietena'
nu in mod special
generalitati: timp pierdut cu amicii, dezordine, bani cheltuiti cu masina, timp pierdut cu masina etc
asta e parfum...
nu pot reprosa ceva unei femei cind are dreptate
dar era vorba de lamentari
de ...tango
de lipsa egalitatii si povara bunastarii
de egoismul si duritatea societatii misogine de astazi
deja pling
asa
sa caut cuvintele ca le-am pierdut pe tastatura
nu am talentul lui calin de a improviza smile.gif
Zom
cel mai topic de succes smile.gif)

uite cum i-am adunat smile.gif)

e adevarat, recunosc, urasc "femeile" la modul general. multe sunt ipocite si au o rautate gratuita pe care nu o inteleg. le place sa se planga, sa se lamenteze... dar nush cum se face ca din ce in ce mai multi barbati sunt la fel. ih! ce ne facem cu astia si cu astea ?! eu prefer sa ii ocolesc si sa-mi vad de drum. smile.gif
iulian325
smile.gif
ccc
Asta e forum de misogini si femei care urasc femeile. Ce tare!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
iulian325
poa eu sunt singurul misogin
de undi' stii cum e' ceilalti??
Darren
care este antonimul lui "misogin"? stie careva?
ccc
"Misogin ≠ afemeiat, muieratic
Trimis de siveco. Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2006. Sursa: ANTONIME."
www.dexonline.ro
Zom
da, chiar:

cum se cheama o femeie care uraste femeile ?
dar o femeie care uraste barbatii ?! tre sa caut... "echivalentul feminin al porcului misogin"

hm... soferita?! biggrin.gif
jorj3l
QUOTE (Zom @ Nov 21 2006, 08:25 AM) *
da, chiar:

cum se cheama o femeie care uraste femeile ?
dar o femeie care uraste barbatii ?! tre sa caut... "echivalentul feminin al porcului misogin"

hm... soferita?! biggrin.gif

foarte tare dom`le ! lgh (9).gif

o femeie care uraste si femeile si barbatii, se ridica in slavi pe sine(din punctul ei de vedere atingand perfectiunea),inseamna ca uraste tot,no? se poate numi narcisista, no ??cam radical sinonimul ?merge ? conf (8).gif
Zom
maa, n-ai inteles nimic tongue.gif

nu ma refeream la aceeasi femeie care uraste si femeile si barbatii. of! aia e antisociala, sau paranoica, oricum, nesanatoasa la cap.

pana la urma, conteaza asa tare daca esti femeie sau barbat, sau este mai important sa fii intai om ?

da' hai ca deturnam forumul de la esenta sa. cred ca am aberat destul cu totii, si tre sa va intoarceti la partea tehnica a zonei bmw smile.gif

a, ati ramas in urma cu ghicitoarea aia.
TiL
pai ce, inchidem frumusete de topic? sad.gif
Zom
nu inchidem topicul, ci doar discutia tongue.gif
Iulika0069
QUOTE (Darren @ Nov 20 2006, 11:02 PM) *
care este antonimul lui "misogin"? stie careva?

Mizandra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.