![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
deoarece aveam antifonul desprins la pasajul rotilor spate m-am hotarit sa antifonez singur; un amic mi-a furnizat un antifon de calitate si mi-a explicat cum sa procedez:
- curatare cu peria de sirma - eliminarea antifonului desprins - curatarea de rugina cu hirtie abraziva - stergera suprafetei cu diluant - acoperirea cu grund- optional in functie de antifon - acoperirea cu antifon a suprafetei astfel pregatite rugina a aparut la e30-ul meu in portbagaj sub triple, sub baterie, sub cric, sub roate de rezerva, la pasajul rotilor, sub spoilerul spate(se desface usor); am curatat , am antifonat , am vopsit peste...[attachment=168:attachment] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
despre pregatiri... sunt multe... trebuie sa fii echipat rau de tot...antigel,sa pui lichid de spalare in vasu pt parbriz(dinala sa nu inghete). tre sa ii pui gume de iarna. trebe sa ai la tine diferite lopeti, lanturi, mult mai multe..... deocamdata ai asteptam iarna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 01:45 AM |