![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
e greu sa fim obiectivi, si mi se pare firesc, pe undeva. pana la urma, eu cred ca pentru a fi un sofer bun, ca pentru majoritatea activitatilor de altfel, este nevoie de 3 lucruri: talent, studiu si experienta. daca le ai pe toate 3, este perfect. daca ai macar 2 este bine. mie imi place sa cred ca sunt o femeie mai putin femeie la volan, dar sufar din cauza generalizarii conceptului de "femeie la volan".
in general vorbind, urasc generalizarile de orice fel. nu sunt sanatoase. p.s. si soferii de bmw oricum sunt niste inconstienti care conduc bolizi si se cred dumnezeii soselelor, nu ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
e greu sa fim obiectivi, si mi se pare firesc, pe undeva. pana la urma, eu cred ca pentru a fi un sofer bun, ca pentru majoritatea activitatilor de altfel, este nevoie de 3 lucruri: talent, studiu si experienta. daca le ai pe toate 3, este perfect. daca ai macar 2 este bine. mie imi place sa cred ca sunt o femeie mai putin femeie la volan, dar sufar din cauza generalizarii conceptului de "femeie la volan". in general vorbind, urasc generalizarile de orice fel. nu sunt sanatoase. p.s. si soferii de bmw oricum sunt niste inconstienti care conduc bolizi si se cred dumnezeii soselelor, nu ? ![]() frumos ... femeile la volan...generaliza- hm nush dar de multe ori imi blestem 'aptitudinea' de a conduce altfel decit altii (pt unii magic pt altii dezastruos...cre ca inconstient! depasesc oricum-oriundema bag si pe contrasens, trotuar... contraexemplu evident!!!) dar!!! daca reactiile unui barbat sofer le pot intui...in cazul unei femei nici vorba!! conduc dupa alte reguli frate!!- parca au telecomanda!! imi amintesc ca stateam in spatele unei femei (in trafic), strada larga, 2-4 gropi mari ,le-a luat pe toate!- n-a schitat nici un gest sa le evite! nik! parca era sudat volanul! alta, ia o groapa, face pana, si merge asa intrebindu-se de ce trage masina dreapta... ma plimbam in italia ca pieton , aud trosc, ma intorc si vad o 'nimfa' cu un 206 care intr-un sens giratoriu a urcat cu rotile din stinga pe...bordura...dovada ca peste tot femeile ...seamana ![]() Corect. Are cineva o statistica cu proportia BMW in accidente? Zilele trecute iar am vazut 2 BMW-uri care s-au facut praf reciproc. Dar sunt off-topic... parca si tu ai bmw... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:54 PM |