![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
interesanta pledoarie in favoarea femeilor la volan, poa ai si dreptate intr-un fel cristina- insa doar inr-un fel
- in general (cunosc si care se urca baute) femeile nu sese urca baute la volan- ok - dar conduc ca si cum ar fi facut-o... - sunt prudente...unele stao atit de crispate incit ma intreb de ce nu musca din volan... - parcarea - pt femei cea mai mare dilema de la aparitia automobilului - frustrarea- datorita ca evident nu sunt barbati (cel putin inca ...in ro), vor o egalitate favorabila lor ![]() - confuzie- de ce drak au masinile asa multe pedale -butoane???; ma scuzati da am incurcat acceleratia cu frina... - in mod curent observ colturi de haine , cordoane iesind pe la coltul portierei si tirindu-se prin noroi, haine care nu si-au mai gasit locul in mauto... sunt remarci rautacoiase...stiu toti avem dreptu la miscare se vrea egalitate- dar sa respectam aceleasi reguli sunt barbati nesimtiti?- da , in aceeasi masura si femei- aici e scor egal conduc baietii agresiv? -da- pana mea , daca ma grabesc- sa merg ca melcul (sau ca o fata dupa cum mi-a transmis florin ![]() am avut 2 accidente din vina mea...viteza si unul din vina unei femei! nu sunt un bun exemplu dar incerc sa nu incurc pe nimeni, nu parchez niciodata aiurea, fac loc altora in trafic, cind pot merg cu pedala la 'blana', fac cerce si alte nebunii caci timpul e scurt; multumesc cerului ca nu-s femeie si femeile-s frumoase!!!! This post has been edited by iulian325: Nov 8 2006, 01:31 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:48 PM |