![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
chiar daca fara rost ,acest pol misogin intareste convingerea mea ca femeile sunt capcane la volan, reprezentind un pericol pt siguranta traficului auto!
pacat ca cei care nu au fost deacord cu aceasta afirmatie nu au si motivat opinia lor... poll inchis... |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
singurele accidente avute din vina mea (3 la numar) s-au datorat femeilor la volan si au fost numai loviri din spate (adica eu am lovit)... de ce? pai pentru ca habar nu au sa conduca si franeaza din te miri ce... problema lor mare este ca functioneaza dupa alte reguli ale logicii care nu se aplica in trafic... ca sa va explic ce inteleg eu prin asta va dau doar un exemplu de accident facut de mine cu un Cielo de firma acum vreo 3 ani... O tanti cu un Matiz pune frana brusca pe soseaua Catelu unde este doar 1 banda pe sens ptr ca a dat unul semnal sa iasa din parcare... Ea, ptr ca ca vorbea si la telefon, a pus frana brusc iar eu care nu ma asteptam la asa ceva am franat 1 fractiune de secunda mai tarziu, (era si toamna si abia pusesem cauciucurile de iarna si eram si cu inca 4 prieteni in masina lucruri care au atarnat decisiv in distanta de franare) atat cat sa-i dau un branci si sa treaca de masina care dadea semnal sa iasa din parcare (era o dacie break aflata pe banda din dreapta a drumului paralel cu bordura)... Interesant e ca desi eu i-am tras Matizului una de a trecut de Dacie tanti tipa la mine in gura mare ca a franat ptr ca nu avea loc de Dacie... Evidenta si realitatea erau total impotriva ei dar cum eram sictitir, masina mea era intreaga, si ma grabeam sa joc un fotbal am salutat-o in viteza si i-am zis ca vorbim la Politie... Desigur, eu am fost declarat vinovat si nici nu am facut scandal insa autorul moral nu am fost eu... Intelegeti si voi de ce...
Desigur, exista exceptii si am primit chiar lectii de condus de la o colega de serviciu atunci cand am luat carnetul... ![]() -------------------- e46 316i 1895 cmc M43B19 black
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:48 PM |