![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 6-November 06 Member No.: 471 Car: niciunul Engine: 320d ![]() |
Vreau sa imi cumpar un 320d E 46 din 2003-2004 din Germania.
Cati km sa aiba max? La ce sa fiu atent cand il cumpar? Sfaturi utile? Nu am mai avut bmw / nici diesel at all asa ca orice tipuri sunt acceptate. Va multu' mult |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 6-November 06 Member No.: 471 Car: niciunul Engine: 320d ![]() |
Hi CAT
Ma gandeam la 13-16 mii (pret cu TVA); deci, cu ce platesc aici, vine putin peste pretul cu tva din Germ ca imi returneaza tva-ul lor De la privat no way; sigur de la un dealer Un prieten imi spunea ca o pot duce la tuv sa o verifice...dar still ...cum pot sa imi dau seama ca nu va trebui sa schimb dupa ce fac 2000 km injectoare si turbina or sth? |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
Hi CAT Ma gandeam la 13-16 mii (pret cu TVA); deci, cu ce platesc aici, vine putin peste pretul cu tva din Germ ca imi returneaza tva-ul lor De la privat no way; sigur de la un dealer Un prieten imi spunea ca o pot duce la tuv sa o verifice...dar still ...cum pot sa imi dau seama ca nu va trebui sa schimb dupa ce fac 2000 km injectoare si turbina or sth? cumpara de aici: http://www.bmw.de/uk/produkte/gebrauchtwagen/index.html e mai scump dar are garantie BMW... o alta varianta e sa mergi la un service nemtesc si s-o testezi pe loc (varianta de teste completa) si automat ai certitudinea starii de normalitate in functionare a masinii... nimeni insa nu poate sa-ti garanteze ca un injector nu o sa se buleasca sau ca turbina o sa stea dupa 10 km dar daca exista anomalii in functionare macar poti fi avertizat si automat pericolul e mai mic... si apropos, riscul asta exista si cand e masina noua, din pacate dar e ceva mai mic si acoperit de garantie... de aceea, daca vrei sa fii sigur (atat cat se poate) de ceea ce cumperi, foloseste linkul dat de mine si succes... This post has been edited by akajohn: Nov 7 2006, 11:47 PM -------------------- e46 316i 1895 cmc M43B19 black
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:34 AM |