Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sfaturi la cumpararea unui E 46 320d
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
pignon
Vreau sa imi cumpar un 320d E 46 din 2003-2004 din Germania.

Cati km sa aiba max? La ce sa fiu atent cand il cumpar? Sfaturi utile?

Nu am mai avut bmw / nici diesel at all asa ca orice tipuri sunt acceptate.

Va multu' mult
CAT
sunt destul de multe.

din 2003-2004 ai putea gasi la 50 - 100.000 km. ceea ce ar fi super.

ar fi fost bine de stiut in ce bani vrei sa te incadrezi.

de verificat

carte service - inspectii efectuate
debitmetru
sa nu aiba becuri rosii aprinse in bord smile.gif

probleme specifice nu prea sunt la E46, mai ales pt anii astia de fabricatie.

evident, mai sunt zeci de lucruri la care trebuie sa te uiti. dar sunt elementare, deci probabil le cunosti.

masina o vei cumpara de la dealer sau privat?
pignon
Hi CAT

Ma gandeam la 13-16 mii (pret cu TVA); deci, cu ce platesc aici, vine putin peste pretul cu tva din Germ ca imi returneaza tva-ul lor

De la privat no way; sigur de la un dealer

Un prieten imi spunea ca o pot duce la tuv sa o verifice...dar still ...cum pot sa imi dau seama ca nu va trebui sa schimb dupa ce fac 2000 km injectoare si turbina or sth?
akajohn
QUOTE (pignon @ Nov 7 2006, 11:00 PM) *
Hi CAT

Ma gandeam la 13-16 mii (pret cu TVA); deci, cu ce platesc aici, vine putin peste pretul cu tva din Germ ca imi returneaza tva-ul lor

De la privat no way; sigur de la un dealer

Un prieten imi spunea ca o pot duce la tuv sa o verifice...dar still ...cum pot sa imi dau seama ca nu va trebui sa schimb dupa ce fac 2000 km injectoare si turbina or sth?

cumpara de aici:

http://www.bmw.de/uk/produkte/gebrauchtwagen/index.html

e mai scump dar are garantie BMW...

o alta varianta e sa mergi la un service nemtesc si s-o testezi pe loc (varianta de teste completa) si automat ai certitudinea starii de normalitate in functionare a masinii... nimeni insa nu poate sa-ti garanteze ca un injector nu o sa se buleasca sau ca turbina o sa stea dupa 10 km dar daca exista anomalii in functionare macar poti fi avertizat si automat pericolul e mai mic... si apropos, riscul asta exista si cand e masina noua, din pacate dar e ceva mai mic si acoperit de garantie... de aceea, daca vrei sa fii sigur (atat cat se poate) de ceea ce cumperi, foloseste linkul dat de mine si succes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.