![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
de multe ori cind o masina merge aiurea constat ca lo volan e o femeie...
imi cer scuze fetelor de pe acest forum, consider ca ele sunt o exceptie ![]() ce parere aveti? comentarii? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
N-am cum sa-mi exprim parerea fara a fi un pic misogin. Multe femei pot fi considerate un pericol la volan(ca si multi barbati dealtfel) iar majoritatea femeilor soferite conduc total aiurea. Culmea e ca nici nu incearca sa schimbe ceva, privind treaba asta foarte superficial "Ups! Am gresit!" si"viata e iarasi roz". Mie majoritatea soferitelor cu care am mers, mi-au dat impresia asta(sunt exceptii; cunosc eu cateva): o comit, inchid ochii si merg inainte, bucuroase ca nu s-a intamplat nimic.
Mai e problema orientarii in spatiu. Sa nu pui o femeie sa faca o parcare mai pretentioasa ca s-a terminat.(cunosc exceptii) Si inca ceva: femeile sunt mult mai egoiste la volan, fie in situatia clasica in care nu s-ar misca de pe banda a doua nici in ruptul capului(e mai sigur acolo si nu trebuie sa schimbe mereu banda) fie, cum zicea si Zom, "nu te-ar lasa sa intri nici moarte"(din nou, cunosc exceptii). -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:02 PM |