![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Pretul petrolului iar a luat-o bine de tot in sus.
Azi (11 apr. 2006) este cotat la bursa la cca. 69 $/baril - probabil ca iar vom vedea preturile la pompa umflandu-se. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cea mai proasta bemzina - cel putin in iasi:
1. LUCKOIL- orice numai nu benzina 2. Rompetrol- naspa 3.petrom- hm...murdareste filtrele de benzina rapid..si asta de la toate statiile 4.MOL- buna(de asta pun mai ales datorita cardului cu puncte si pt ca eram obisnuit cu shell...) 5.OMV- cea mai buna(paradoxal...petrom) This post has been edited by iulian325: Nov 2 2006, 10:59 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
cea mai proasta bemzina - cel putin in iasi: 1. LUCKOIL- orice numai nu benzina 2. Rompetrol- naspa 3.petrom- hm...murdareste filtrele de benzina rapid..si asta de la toate statiile 4.MOL- buna(de asta pun mai ales datorita cardului cu puncte si pt ca eram obisnuit cu shell...) 5.OMV- cea mai buna(paradoxal...petrom) apropo` a pus cineva benzina aia noua, sau relativ noua de la Rompetrol, nush ezact cum se cheama dar are reclama cu "e grea viata de motor....desfunda injectoarele...." ???? ![]() ma gandeam sa bag si eu...dar mai intai sfatul vostru!!!! mare noroc de forum, daca nu va cunoastem cred ca era vandut "tefalul" meu !!! -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
apropo` a pus cineva benzina aia noua, sau relativ noua de la Rompetrol, nush ezact cum se cheama dar are reclama cu "e grea viata de motor....desfunda injectoarele...." ???? ![]() ma gandeam sa bag si eu...dar mai intai sfatul vostru!!!! mare noroc de forum, daca nu va cunoastem cred ca era vandut "tefalul" meu !!! sa fim serios cu magica benzina s.f. ...ce draq ma...poate sa aiba o cifra octanica mai mare gen omv100, care nici aia nu are 100 si in plus c-am atat....traim in romania, tara tzepelor, asa ca mai bine continua sa bagi fp95 de la petrom ca e ce mai ieftina, ca oricum nu vei simti diferenta intre una si alta la "tefalul" tau... ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
sa fim serios cu magica benzina s.f. ...ce draq ma...poate sa aiba o cifra octanica mai mare gen omv100, care nici aia nu are 100 si in plus c-am atat....traim in romania, tara tzepelor, asa ca mai bine continua sa bagi fp95 de la petrom ca e ce mai ieftina, ca oricum nu vei simti diferenta intre una si alta la "tefalul" tau... ![]() dap, fp 95 pun de la petrom, dar sa stii ca la drum lung daca pun SuperToca98(parca asa se cheama, nu ![]() -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:44 AM |