![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Pretul petrolului iar a luat-o bine de tot in sus.
Azi (11 apr. 2006) este cotat la bursa la cca. 69 $/baril - probabil ca iar vom vedea preturile la pompa umflandu-se. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Eu trebuie sa folosesc la a mea benzina minim de 98. La inceput nu stiam si am mers si cu benzina de 95 si mi s-a parut ca merge mai prost (detonatii).
Folosesc benzina 99+ de la Petrom de obicei. Am testat si OMV100, si Mol98, dar nu am sesizat diferente. Asa ca pun Petrom, ca am benzinaria in cartier, chiar in drum spre servici, si sunt si foarte multe in toata tara. Sunt curios cum e benzina cea nou de la Rompetrol. Si asta din cauza ca motorina cea nou din aceeasi gama (efix) se pare ca e foarte buna. Pe vwforum toti cei care au Skoda Octavia RS TDI au probleme cu DPF-ul (Digital Particle Filter) din cauza motorinei proaste atunci cand merg mai mult prin oras. Se pare ca motorina de la Rompetrol reduce aceste probleme (se aprinde becul de avertizare din bord mult mai rar). -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 07:58 PM |