![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
deoarece aveam antifonul desprins la pasajul rotilor spate m-am hotarit sa antifonez singur; un amic mi-a furnizat un antifon de calitate si mi-a explicat cum sa procedez:
- curatare cu peria de sirma - eliminarea antifonului desprins - curatarea de rugina cu hirtie abraziva - stergera suprafetei cu diluant - acoperirea cu grund- optional in functie de antifon - acoperirea cu antifon a suprafetei astfel pregatite rugina a aparut la e30-ul meu in portbagaj sub triple, sub baterie, sub cric, sub roate de rezerva, la pasajul rotilor, sub spoilerul spate(se desface usor); am curatat , am antifonat , am vopsit peste...[attachment=168:attachment] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
jorjel !!
maine la curse las caldura ca se strica carnea!! imbraca-te mai gros , ce drak... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th June 2025 - 09:14 PM |