![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Robert, ne raspunzi si noua la topicul accesorii e28? Avem nevoie de informatii... Ce facem cu tds... we want more diesel power... mersi mult.
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 318 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 87 Car: E39 530d Engine: M57 ![]() |
sigura ca poti pune orice. intrebarea cred ca era daca se poate pune fara sa cheltui 5000 de dolari pe diverse chestii.
problema 1. Suportii. Spatiul nu cred ca e o problema. problema 2. Cutia de viteze. De preferat de luat cea a tds-ului dar daca nu este se pupa tds-ul cu cutia td-ului? problema 3. Electronica. Montarea alectronicii tds-ului plus eventual adaptarea intrumentelor e28-ului la noile conditii. Eu zic ca daca nu-mi raman instrumentele functionale operatiunea nu prea merita. tds-ul are si pompa in rezervor? Daca da, instalarea pompei poate fii o problema. problema 4. Omologarea. Diferenta de putere intre cele doua motoare e pe la 40%. Se poate omologa usor sau trebuie facute chestii speciale? E foarte tentant un tds pe e28. Eu cred totusi ca un M21td perfect intretinut si reglat nu e totusi de aruncat. This post has been edited by ve: Oct 18 2006, 07:41 PM -------------------- Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39 |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
problema 4. Omologarea. Diferenta de putere intre cele doua motoare e pe la 40%. Se poate omologa usor sau trebuie facute chestii speciale? Daca motorul in cauza a fost vreodata motorizare pe modelul respectiv atunci se poate , altfel doar ca la romani ... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:18 AM |