![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 22 Joined: 31-May 06 From: Bucharest Member No.: 325 Car: E30 Engine: M21 2.4 86CP ![]() |
am si eu probleme cu caseta de directie (curge lichidul de servo) si vreau sa va intreb daca stiti pe cineva care repara casete. daca ar curge si el cate putin, n-ar fi bai, dar papa 1 litru/2 sapt
![]() pana acum am auzit variantele 'da' (se cauta kitul de reparatie si se schimba alea), 'depinde' (cautat strungar care a mai facut, dar nu se stie sigur daca iese ok) si 'nu' (pentru ca nu exista kit de reparatie pentru casete de directie de ursulet) ![]() stie cineva mai multe? -------------------- BMW E30 324D 1986
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
daca nu e praf rau cica se repara cu kitul ala..
dar kitul costa chiar mai mult decat o caseta second.. aceiasi problema am avut si eu.. la mine curgea rau, se golea borcanul zilnic.. am ix si caseta nu e la fel si nu prea se gaseste asa ca am scos cureaua de la pompa de servo sa nu mearga pompa degeaba si am mers fara servo un an.. abia zilele trecute mi-am cumparat caseta second si astept sa o montez acum, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:41 PM |