Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se repara caseta directie servo?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
michelle3107
am si eu probleme cu caseta de directie (curge lichidul de servo) si vreau sa va intreb daca stiti pe cineva care repara casete. daca ar curge si el cate putin, n-ar fi bai, dar papa 1 litru/2 sapt blink.gif
pana acum am auzit variantele 'da' (se cauta kitul de reparatie si se schimba alea), 'depinde' (cautat strungar care a mai facut, dar nu se stie sigur daca iese ok) si 'nu' (pentru ca nu exista kit de reparatie pentru casete de directie de ursulet) wacko.gif
stie cineva mai multe?
florin83
daca nu e praf rau cica se repara cu kitul ala..
dar kitul costa chiar mai mult decat o caseta second..

aceiasi problema am avut si eu.. la mine curgea rau, se golea borcanul zilnic..
am ix si caseta nu e la fel si nu prea se gaseste asa ca am scos cureaua de la pompa de servo sa nu mearga pompa degeaba si am mers fara servo un an..
abia zilele trecute mi-am cumparat caseta second si astept sa o montez acum,
michelle3107
Asa am facut si eu, am scos cureaua. Dar in oras e cam naspa fara servo... annoyed_h4h.gif
Ai dreptate, daca e prea mult de reparat, mai bine cauti una second dar care sa fie buna. Tu cu cat ai gasit-o?
florin83
a mea e de ix si e mai scumpa..
una normal e 3-3,5mil..
kitu e tot pe acolo
oricum risc e si cu caseta second, ca nu stii cat te tine, dar e si cu kitul, ca cica nu e asa usor de reparat si nu intodeauna da rezultate..
316i
La SH mai repede se duc pompele de servo decat casetele.
iulian325
aceeasi problema cu caseta de servodirectie o am si eu...
naspa
uwe
si eu care ma hotarasem saptamana asta sa montez o caseta cu sevo... sad.gif
o sa ma gandesc mai bine unsure.gif
florin83
de ce ma? ohmy.gif la tine se schimba imediat in caz de ceva...
eu trebuie sa dau toata puntea fata jos wallbash.gif
iulian325
servo....probleme
stai calm
plus ca fara servo e cu adevarat sportiva smile.gif
gospodarul are e30 325coupe fara servo ...si e marfa!
florin83
QUOTE (iulian325 @ Oct 18 2006, 09:02 PM) *
servo....probleme
stai calm
plus ca fara servo e cu adevarat sportiva smile.gif
gospodarul are e30 325coupe fara servo ...si e marfa!

sportiva pe naiba.. wanker.gif
sa vezi ce naspa e la cand o arzi pe curbe tare, sau la "smecherii".. fara servo..

banuiesc ca gospodarul are din fabrica fara servo.. eu vorbesc de ix care e mai greu pe fata si e gandit cu servo.. weakbench.gif
eu un an am mers fara servo si e naspa rau..abia astept sa montez caseta.. to_become_senile.gif
iulian325
nush ce sa zic...
da stau cu uleiul de servo in portbagaj ca tot tre sa completez...
florin83
curge pe la caseta? daca da, cumpara kit de reparatie pana nu e prea tarziu..
asa facea si a mea.. curgea putin la inceput dupa care a ajuns sa curga aproape instant..
si crede-ma ca e naspa rau in oras sau la manevre mai complicate fara servo..

caseta de ix gasesti greu si la preturi destul de mari. eu gasisem la 150 si 200E..
iulian325
in ce consta kitul?
cum se monteaza?
cit costa?
florin83
e ~100E restu nu stiu..
michelle3107
a lucrat cineva cu cei de la www.servodirectii.com sau www.servodirectie.ro ?
alex230ro
QUOTE (florin83 @ Oct 18 2006, 09:07 PM) *
sportiva pe naiba.. wanker.gif
sa vezi ce naspa e la cand o arzi pe curbe tare, sau la "smecherii".. fara servo..

banuiesc ca gospodarul are din fabrica fara servo.. eu vorbesc de ix care e mai greu pe fata si e gandit cu servo.. weakbench.gif
eu un an am mers fara servo si e naspa rau..abia astept sa montez caseta.. to_become_senile.gif

laugh.gif stiu pe cineva care spunea ca servo i-a luat din puterea motorului rolleyes.gif la mine masina a venit fara servo din fabrica si ma cam chinui la manevrele de pe loc,nu inteleg ce treaba are servo cand o arzi pe curbe tare blink.gif
316i
Mergi cu a lui Ion mai mult si o sa vezi. Nu mai tii minte cat ma plangeam si eu dupa ce mergeam cu a ta? laugh.gif
michelle3107
News: sad (5).gif
Am primit raspuns de la ambele firme. In jur de 200 euro reconditionarea. Diferenta e ca cei de la Trami mi-au spus ca nu se poate garanta ca e caseta reparabila (citez: "multe din casetele de E30 sunt foarte stricate inauntru sau au dintii pinion cremaliera foarte uzati"), iar ceilalti mi-au oferit garantie 1 an. Weird conf (8).gif
Doar kitul de reparatie costa 80 euro.
florin83
QUOTE (alex230ro @ Oct 19 2006, 10:27 AM) *
nu inteleg ce treaba are servo cand o arzi pe curbe tare blink.gif

mergi tu pe serpentine tare cu si fara servo si o sa vezi..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.