![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 92 Joined: 7-March 06 From: Bucuresti Member No.: 220 ![]() |
in sfarsit am reusit
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu cred ca steaua a jucat prost, ci a jucat real f. bine..
QUOTE a fost al 2-lea meci in care nu am vazut ca un jucator stelist sa poata trece in dribling de un alt jucator... nu a existat nici o faza in care cineva sa creeze superioritate printr-un dribling sau ceva de genul asta.. din cauza asta jucatorii lor valoreaza zeci de milioane de euro si ai nostrii cateva sute de mii.. asta e acum sa speram la locul 3.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
nu cred ca steaua a jucat prost, ci a jucat real f. bine.. din cauza asta jucatorii lor valoreaza zeci de milioane de euro si ai nostrii cateva sute de mii.. asta e acum sa speram la locul 3.. valoarea in Euro e putin relevanta in aceste meciuri... Getafe in Spania are un buget ca al Stelei sau ceva mai mare dar asta nu i-a oprit sa dea un 1-0 lui Real care nu a sutat la poarta... stelisti au jucat cam la fel cum joaca si in campionatul national dar uite ca nuca asta e mult prea tare... Steaua nu a avut in tot meciul 1 lovitura libera mai aprope de 30 de metri de poarta lui Real si doar 2-3 centrari relativ periculoase dar urmare a unor devieri norocoase... Steaua a reusit maxim 3-4 combinatii de mai mult de 3 pase dintr-o singura atingere... sunt vreo 3-4 jucatori care nu au ce cauta la Steaua nici ca rezerve si desi Becali cheltuie bani multi cred ca oamenii din jurul sau (Meme, Olaroiu) nu sunt cei mai nimeriti acolo... Olaroiu a preluat o echipa facuta de Protasov si Zenga si incet incet o ingroapa... Mentalitatea lui Meme merge in Divizia A dar nu in Champions League... Steaua are nevoie de un presedinte adevarat care poate aduce jucatori ieftini si valorosi si din afara, de un antrenor care chiar stie ce face (Olaroiu a scos Steaua si din semifinalele UEFA anul trecut, nu va mai amintesc cum) si finalmente de mai mult realism... Meciurile castigate usor in campionatul national nu insemna nimic in Europa si abia astept sa-i vad si pe Dinamo si Rapid ca sa ma lamuresc definitiv... -------------------- e46 316i 1895 cmc M43B19 black
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 11:06 AM |