Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MAGICA STEAUA !!!
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Alex_55
in sfarsit am reusit biggrin.gif :partyman: :drinkers:
paco_wonderboy
ce fericiti sunteti voi,parca ati castiga bani laugh.gif oricum felicitari steaua biggrin.gif
florin83
paco, nu esti microbist, nu?

:partyman: :partyman: biggrin.gif/ :supz: :heart:

maine tragerea la sorti pt grupe
dust
n-am nici o treaba cu "balonu rotund" da ma bucur pt. steaua, pacat ca e bou de becali la carma, in fine...
e plin orasu de steaguri si de urlatori smile.gif
bravo steaua!
n3o
FORZA STEAUA ... FORZA STEAUA ... OLE ... OLE !! biggrin.gif
Alex_55
QUOTE (dust)
n-am nici o treaba cu "balonu rotund" da ma bucur pt. steaua, pacat ca e bou de becali la carma, in fine...
bravo steaua!

da mai DUST dar daca nu era boul de becali 100% nu mai era steaua unde este acum asa ca, BRAVO JIJI biggrin.gif
butcky
ce aveti ma cu Becali?
eu nu sunt microbist, chiar ma enerveaza meciurile, dar nu am nimic cu Becali!
Bravo lui ca a ajuns din oier mare afacerist si e plin de bani! La toti le e ciuda si vb de rau ca nu au si ei si nu sunt capabili sa faca ce a facut el! DIN PARTEA MEA TOT RESPECTUL CA L-A DUS CAPUL!!! :nod: :thumbsup: BRAVO LUI!
:fball: :fball: :fball: :fball: :fball:
dust
QUOTE (Alex_55)
QUOTE (dust)
bravo steaua!

da mai DUST dar daca nu era boul de becali 100% nu mai era steaua unde este acum asa ca, BRAVO JIJI biggrin.gif

eu stiu ma alex ca fara banii lui beca steaua nu era unde este dar e un fost oier si un mitocan fara limita, un prost inconjurat de oameni destepti fara de care si-ar fi pierdut averea in 2 zile
ce respect bucii? pentru cine? pt. ala? are IQ-ul unei maimutze!
Zom
dust, daca a stiut sa se inconjoare de oameni destepti care sa il ajute, inseamna ca nu este chiar atat de prost. mai rau e ca sunt o gramada de prosti care se inconjoara tot de prosti...
acum si discutia asta despre prostie este relativa. si ar putea continua la infinit.

hai steaua! :nod:
dust
ziceti ce vreti eu imi sustin ideile :
1: bravo steaua
2: gigi e un prost
butcky
Nu ajungea asa sus daca era chiar asa prost cum spui tu! Si nu-ti da nimeni de pomana in ziua de azi! Trebuie sa te duca capul ca altfel ramai la "coada vacii"!
Repet nu am nimic cu Becali, doar il admir ca a reusit! Atat! tongue.gif
florin83
Grupa E

Real Madrid
Lyon
STEAUA
Dinamo Kiev

:unibrow: :unibrow:

sanse de iesit din grupe mici, dar macar sunt sanse de cupa uefa biggrin.gif , adica locul 3
georgem
Cine merge la Steaua - Real ?
Mihai
Eu merg biggrin.gif
Viper05
eu nu am mai gasit bilet mad.gif
georgem
Eu nu merg, n-am nici o sansa sa prind bilet. Si la cat am auzit ca ar costa, mai bine ma uit la televizor.
jorj3l
..........deci.......

cine castiga disear` ? cate sanse are stelutza in fata Realului ??? mmm ??
pronosticuri ?
premonitzii ?
florin83
eu zic ca are sanse mai mare decat a avut cu lyon
alex230ro
huh.gif ce ai ma visezi frumos? laugh.gif daca scoateti un egal e bine unsure.gif
Tytus
Despre ce sport vorbiti?Ca nu e specificat smile.gif
florin83
nu e de femei asta.. ai gresit topicu wanker.gif
jorj3l
toata chegaraia flm (7).gif din incinta pariloto: "nu pune pe real !!! noooooo !!! bate steaua !!! clar !!! ai sa vezi tu !!!! nici egal nu crek scot astia .....ii batem....2---0 "

pre multa buna_vointa !!!

steaua cota 4,60
real cota 1,60 lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (24).gif lgh (24).gif eu zic k`i clar....
INTERCEPTOR
i a bataie steaua .da desi sunt stelist nu mi pare rau.mai rau imi pare cand ne bate dinamo sau rapid.in rest e fotbal ,si ei sunt oameni dar, carlos ala e maimuta
akajohn
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 17 2006, 04:25 PM) *
i a bataie steaua .da desi sunt stelist nu mi pare rau.mai rau imi pare cand ne bate dinamo sau rapid.in rest e fotbal ,si ei sunt oameni dar, carlos ala e maimuta

Carlos, Lovin si Bostina nu au ce cauta la Steaua... sunt dinamovist dar nu ieri seara...

a fost al 2-lea meci in care nu am vazut ca un jucator stelist sa poata trece in dribling de un alt jucator... nu a existat nici o faza in care cineva sa creeze superioritate printr-un dribling sau ceva de genul asta... Lovin a jucat fotbal doar in primele minute ale reprizei a 2-a pana la golul de 3-0... Steaua a inceput bine repriza 2 cu un pressing foarte bun la mijloc si cu multe recuperari (am numarat eu vreo 4-5) dupa care Lovin a cedat si au aparut iar goluri intre aparare si mijloc... Nu ai cum sa bati o echipa ca Real cand tu joci atat de imprastiat pe teren si mai ales nu reusesti sa castigi nici macar un duel individual... Acum imi dau seama ce mare era Hagi care reusea sa scoata din joc 1-2 adversari si automat se creau spatii... Steaua are nevoie de un jucator de creatie adevarat si de niste aripi mai rapide... De fapt fotbalul romanesc e plin de handicapati fizic... Jucatorii romani joaca de parca ar fi mancat numai iarba o viata intreaga si se vede clar diferenta de capacitate de efort si forta fizica... Asta e...
florin83
nu cred ca steaua a jucat prost, ci a jucat real f. bine..

a fost al 2-lea meci in care nu am vazut ca un jucator stelist sa poata trece in dribling de un alt jucator... nu a existat nici o faza in care cineva sa creeze superioritate printr-un dribling sau ceva de genul asta..

din cauza asta jucatorii lor valoreaza zeci de milioane de euro si ai nostrii cateva sute de mii..
asta e acum sa speram la locul 3..
akajohn
QUOTE (florin83 @ Oct 18 2006, 10:21 AM) *
nu cred ca steaua a jucat prost, ci a jucat real f. bine..
din cauza asta jucatorii lor valoreaza zeci de milioane de euro si ai nostrii cateva sute de mii..
asta e acum sa speram la locul 3..

valoarea in Euro e putin relevanta in aceste meciuri... Getafe in Spania are un buget ca al Stelei sau ceva mai mare dar asta nu i-a oprit sa dea un 1-0 lui Real care nu a sutat la poarta... stelisti au jucat cam la fel cum joaca si in campionatul national dar uite ca nuca asta e mult prea tare... Steaua nu a avut in tot meciul 1 lovitura libera mai aprope de 30 de metri de poarta lui Real si doar 2-3 centrari relativ periculoase dar urmare a unor devieri norocoase... Steaua a reusit maxim 3-4 combinatii de mai mult de 3 pase dintr-o singura atingere... sunt vreo 3-4 jucatori care nu au ce cauta la Steaua nici ca rezerve si desi Becali cheltuie bani multi cred ca oamenii din jurul sau (Meme, Olaroiu) nu sunt cei mai nimeriti acolo... Olaroiu a preluat o echipa facuta de Protasov si Zenga si incet incet o ingroapa... Mentalitatea lui Meme merge in Divizia A dar nu in Champions League... Steaua are nevoie de un presedinte adevarat care poate aduce jucatori ieftini si valorosi si din afara, de un antrenor care chiar stie ce face (Olaroiu a scos Steaua si din semifinalele UEFA anul trecut, nu va mai amintesc cum) si finalmente de mai mult realism... Meciurile castigate usor in campionatul national nu insemna nimic in Europa si abia astept sa-i vad si pe Dinamo si Rapid ca sa ma lamuresc definitiv...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.