![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
am gasit o pisica promitatoare, 318is din 1994. n-am vazut-o inca, doar am vorbit cu niste oameni care stiu masina si pe proprietar si la telefon cu acesta.
stiu doar ca masina e din '94, ca are aer conditionat automat cu controale rotative si cam atit. so, as vrea sa stiu mai multe despre aceasta masina. in principal ma intereseaza daca e mai fun decit actualul e30 320i, dar orice fel de alte date (specificatii, probleme cunoscute etc) multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Cei cu motoare de 6 cilindri spun ca motoarele de 4 cilindri sunt puturoase. Probabil ca au dreptate.
Cei cu motoare de 8 cilindri spun ca, desi motoarele de 6 cilindri sunt demne de luat in seama, totusi nu se compara cu cele de 8 cilindri. Probabil ca au si ei dreptate. Cei cu motoare de 12 cilindri nu pot decat sa zambeasca, privind la cei cu motoare de 4, 6 sau 8 cilindri. Sigur, au si ei dreptate. Cei care au motoare supra-alimentate spun ca ... Fiecare tip de BMW este destinat unui anumit target de clienti. In alegerea unui masini sunt multe alte criterii, in afara de performanta pura - altfel am merge toti motoare V12. Sigur ca, daca discutam despre putere bruta, un M42 nu prea are multe de spus in fata unui S62, de exemplu. Dar 140CP din numai 1.8 litri este o performanta remarcabila. M42 este un motor excelent, in clasa lui. Iar costurile de intretinere ale unui 318is sunt evident mai mici - iti raman deci mai multi bani pentru a merge cu masina (deci, pentru placerea de a conduce...) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:33 AM |