![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
in ultima vreme am "probat" mai multe spalatorii si am plecat foarte dezamagit
![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
eu am fost foarte multumita de o spalatorie de la intersectia cosbuc-viilor. este un pic retrasa de la strada, si poate de aceea nu foarte aglomerata. vorbind despre spalat, inafara catorva scame nu am de ce sa ma plang. chiar imi place cum arata masina cand iese din mainile lor, si imi mai place ca acelasi om o spalainterior-exterior, nu trec prin mai multe maini. am impresia ca nu se zgarcesc la sampoane, iar ceara lichida si spalarea jentilor, desi costa infim au un efect vizual deosebit de placut.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:42 AM |