Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Unde spalati masina?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
io'sŪ
in ultima vreme am "probat" mai multe spalatorii si am plecat foarte dezamagit sad.gif , poate ma indrumati voi catre o spalatorie de unde sa plec multumit tongue.gif
florin83
exteriorul il fac in fata blocului smile.gif
interiorul il fac la o benzinarie cu aspirator.
Kane
Ori la spalatoria de langa targ vitan (sunt 2 una langa alta... a 2-a, cum vii dinspre targ) ori pe Luica (vii pe Giurgiului, faci stanga pe Luica, faci dreapta dupa primul Petrom). La prima spala bine daca prinzi liber (slabe sanse) si stai cu gura pe ala sa ti-o faca. A doua e a lu un prieten si mi-o fac ft bine aia. Inclusiv suflata cu aer-ul dupa spalare.

Le prefer pe astea doua fiindca folosesc spuma si nu sunt sanse sa mi-o zgarie frecand-o cu buretele.
Zom
eu am fost foarte multumita de o spalatorie de la intersectia cosbuc-viilor. este un pic retrasa de la strada, si poate de aceea nu foarte aglomerata. vorbind despre spalat, inafara catorva scame nu am de ce sa ma plang. chiar imi place cum arata masina cand iese din mainile lor, si imi mai place ca acelasi om o spalainterior-exterior, nu trec prin mai multe maini. am impresia ca nu se zgarcesc la sampoane, iar ceara lichida si spalarea jentilor, desi costa infim au un efect vizual deosebit de placut.
Kane
Platesti pt alea? La astea la care ma duc eu sunt incluse in pret smile.gif
Zom
QUOTE (Kane)
Platesti pt alea? La astea la care ma duc eu sunt incluse in pret smile.gif

pentru dat jentile cu smac nu se plateste suplimentar. ceara lichida este 20.000. in total int+ext si ceara e 160 sau 180k, nu mai stiu exact, ceea ce mi se pare mai mult decat rezonabi, in conditiile in care imi vine sa pup masina cand ies de acolo biggrin.gif
alex230ro
Nu mai spal masina sad.gif ultima oara au lasat niste zgarieturi pe plafon de am zis ca inebunesc,daca e sa o spal prefer sa ma duc la o benzinarie si sa o spal acolo smile.gif .Sau in fata blocului(mai greu acuma)
cristic
traiasca OMV- eu acolo spal masina si de obicei fac treaba buna (daca stai langa ei)
316i
mda, nici eu n-am gasit pana acuma o spalatorie de unde chiar sa plec fara sa mai am ceva de sters, de curatat, etc.
Am observat ca NIMENI nu e in stare sa stearga jegul care se strange sub bandourile laterale (sub plasticele negre de pe mijlocul usilor).In fine...oricum mai ales iarna dupa ce o spal cand ajung acasa o mai sterg eu inca o data pe la chedere,usi,portbagaj, etc. ca sa fiu sigur ca e uscata si nu-mi ingheata apa ramasa.
florin83
Daca e pe spalatorii la care cunosti patronul, stiu si eu una vis-a-vis de capatul tramvaiului 21, la Europa. Inainte o spalam acolo si eram foarte multumit. De ceva vreme nu mai merg acolo ca fac aproape o ora pe drum..
Patronul e fostul proprietar al 320is-ului cu FDY la nr smile.gif
cc_seat
La Petrom-ul de la Favorit. Chiar daca e "de stat", serviciile sunt klumea.
Darren
Pe str. Ardelenii, aproape de Mosilor e singura spalatorie care m-a impresionat. Super treaba, fara sa le spun eu nimic.
alexandru_83
Prin spate pe la kaufland e o spalatorie...
Ma duc acolo de vreun an,ma cunosc baietii si o curata f bine biggrin.gif
Azeea
in fata blocului, cel mai des biggrin.gif
aproape niciodata vara si rar iarna: pe campia libertatii, e o spalatorie in stg, cum mergi spre parcul IOR
florin83
Darren, Mosilor e mare, pe unde e strada aia ca eu n-am auzit de ea :dis:
speed
Am spalat masina la cel putin 10-15 spalatorii din Bucuresti. Nicaieri nu am fost pe deplin multumit, la nici o spalatorie nu am vazut vreun patron sa vina sa te intrebe ce parere ai , daca esti multumit sau sa isi verifice angajatii cum isi fac treaba. Pana la treaba cu "clientul trebuie sa plece multumit de la noi" e o cale f lunga. Si cand ma gandesc ca ar fi asa de simplu...
alexandru_83
Daca ii platesti inainte o sa fii multumit smile.gif
speed
QUOTE (alexandru_83)
Daca ii platesti inainte o sa fii multumit smile.gif

Am incercat si varianta asta + ceva la baietii care se ocupau de masina si tot degeaba
alexandru_83
La mine merge de fiecare data...poate ca ma duc si in acelasi loc de mult timp
Darren
QUOTE (florin83)
Darren, Mosilor e mare, pe unde e strada aia ca eu n-am auzit de ea :dis:

Cum mergi de la Pizza Hut spre Obor, a 2-a pe stanga e strada. Dupa ce intrii pe ea, spalatoria e la 50m pe dreapta.
INTERCEPTOR
in fata blocului sau acasa la mine. dece nu mai pot sa pun poze
INTERCEPTOR
spalatorie
cc_seat
QUOTE (INTERCEPTOR)
spalatorie

La asa masina e mai mare placerea s-o speli singur smile.gif
cc_seat
La capu' lu' 41 in Ghencea.

P.S. Atentie la solutiile "ecologice" sau "fara atingere" ca sunt destul de "agresive" mad.gif
mertan
si eu lafel fac ca intercepor. da se vedetzi cand e frig afara ce misto e sa speli masina.
316i
o speli cu apa calda cand e frig afara. :nod:
Ionut
eu am avut tupeul, cand aveam dacia, sa spal masina la -10 grade, cu apa fiarta etc...mi-a inghetzat samponu' pe masina... biggrin.gif
316i
Daca ma enervez ma duc acum pana jos si o spal. Apa calda am, galeti am.Bine ca nu mai stau cu ea in fatza blocului.
mertan
ce sampon e mai bun? sa iau dinala special pt. masini?
Darren
Si eu puneam la dacie la spalatorul de parbriz PUR :eek: sad.gif
florin83
QUOTE (Darren)
Si eu puneam la dacie la spalatorul de parbriz PUR  :eek:  :(

eu pun wc picker.. smile.gif e unu gel f bun cu miros de mere..
INTERCEPTOR
pe aia alba am spalat o cu DERO. ORICUM O VOPSESC IN PRIMAVARA tongue.gif cel mai bine sampon special de spalat are in toate supermarket urile.am gasit si cu ceara in el.
INTERCEPTOR
si neaparat piele de caprioara.dupa spalare.economisesti timp ramane super si poti sa faci si geamurile .secretul e sa o speli de 3 4 5 ori cand faci masina.chiar daca e scumpa tine mult si merita toti bani.
mertan
deci cu un burete si cu sampon dinala special. am gasit in metro si avea si ceara in el. era vreo 100.000 un litru. cam asha, si zicea 2 capacele intr-o galeata. parca asha.
alexandru_83
Cine stie o spalatorie NON-STOP in sectorul 2?
florin83
ai interdictie de iesire din sector? laugh.gif laugh.gif
alexandru_83
Nu dar nu vreau sa ajung prin Berceni doar sa spal masina smile.gif
525da
QUOTE (alexandru_83)
Cine stie o spalatorie NON-STOP in sectorul 2?

Str.Delea Veche nr 13,tel 3207031(scrie pe spatele biletelului pe care il am de la ei ca e non-stop),dar mai bine da un telefon sa te convingi.
alexandru_83
Mersi frumos! wink.gif
florin83
o spalatorie care sa fie deschisa maine dimineata pe la 6-6:30 stiti?
alex230ro
QUOTE (florin83)
o spalatorie care sa fie deschisa maine dimineata pe la 6-6:30 stiti?

vezi si tu pe aici tongue.gif

http://www.ghidul.ro/rezultat.php?id=133
Vinti
a incercat cineva spalatoria mobila de la Plaza??? e "doar" 16 ron
e unu cu un aparat dupa el si cu un furtun care pulverizeaza apa usor [ nu ca la spalatorii] si cu o carpa ........nu e cam mult 16 ron??........eu o spal doar la Petrom
florin83
am gasit o spalatorie prin tineretului..
am stat 2 ore si ceva..
am fost si cu alex.. l-a intrebat ala de acolo daca o baga maine in targ laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.