![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Bun acum ceva timp am zis ca vand 323-ul motivele:scandal cu ai mei ,bani multi bagati in el si unele probleme acute cu el(se oprea de nebun) bun,zis si facut intre timp l-am reparat:am schimbat regulator de presiune si pompa benzina si am descoperit ca aveam fisa centrala taiata rau si o bujie rupta in 2.L-am bagat pe Autovit si pe unde am mai putut la vanzare initial am zis 3700E dupa aia am scazut la 3400E negociabil,pana acum nu a sunat nici dracu am vb cu o singura persoana pe messenger pt vanzare in rest m-au intrebat cativa de unde am luat spoilerele.aseara am mai fost o tura cu ea(in dreapta) si am inceput sa am dubii in privinta vanzarii.Masina care ar trebui sa o iau ar fii un C4 Urban Jungle-sau ceva pe la 10.000E banii de pe urs ar veni avans si dupa aia leasing pe vro 5 ani.Se merita sa-l dau ca sa iau masina mai noua si sa dau leasing pe 5 ani??Masina a halit o gramada de bani pana acum si am schimbat o gramada pe piese,din nefericire nu pot merge pe drumuri proaste cu ea.Later Edit vroiam sa fac poll da vad ca nu merge,poate ma ajuta cineva:)
Optiunile la poll:-vinde;nu vinde; nu stiu ![]() This post has been edited by alex230ro: Oct 3 2006, 11:17 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 389 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 64 Car: E12, E34 Engine: M20 & M50 ![]() |
Nu-l vinde! Eu in primavara am dat rechinul (aveam prea multe de reparat la el) si m-am gandit sa-mi iau ceva cu motor mai mic, sa fie usoara, sa fie taxele mai mici; m-am gandit ca ce rost are sa car dupa mine inutil 1,4 tone de fiare ca sa consume mult doar pt a avea tractiune spate si sa ma simt bine?! si mi-am luat Pejo 205. E o masina simpatica, are farmecul ei, m-am obijnuit cu el dar de cate ori mergeam cu el sau mesteream la el ceva lipsea; ceva nu-mi placea... Consuma super putin, e destul de sprinten pt ca are 1400cc si doar 800 kg, se conduce f. misto, dar nu era BMW. Am inceput sa-mi doresc din nou BMW, sa renunt la "jucaria" aia de masina si sa imi iau masina adevarata, chiar daca consuma enorm in comparatie cu Pejoul. Si mi-am luat din nou rechin! E SUPER! Nici nu-mi mai pasa de consum, si tonele de cauciucuri pe care o sa le schimb. Acum d'abea astept sa vand Pejoul... cu toate ca am muncit la el toata vara ca sa il fac pe gustul meu, si cu toate ca nu imi voi recupera banii investiti.
Prefer sa merg mai mult cu transportul in comun, decat sa nu am rechinul. O sa iti para rau daca il dai... dar acum nu ai cum sa realizezi cu adevarat. This post has been edited by MAD520: Oct 7 2006, 07:35 PM -------------------- // E12-520-'79 / E34-525-'90
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:39 AM |