Offtopic, am incercat si eu odata un poll cu acele optiuni si n-a iesit. Whatever.
Alex, da-o dracu', nu vinde masina. Ai bagat o gramada de bani in ea, presupun ca e in stare foarte buna si daca o vinzi probabil recuperezi jumatate din suma investita... Probabil ca nu ai lua prea mult pentru ca nu are optionale

Doar un amic care stie ce masina e poate sa-ti dea cat ceri...
Si-apoi, ce sa-ti iei? Cea mai gay masina?
Bleah, mai bine Logan macar ala are o scuza, e ieftin.
Gandeste-te ce cheltuieli previzibile te mai asteapta la masina asta. Dubleaza suma, pentru orice neprevazut sau alti bazdaci care te-apuca. Pune si cat te costa benzina. Cred ca iesi mult sub jumatate din suma rata leasing+casco la gay car.
Singura problema e sa-ti scoti gargaunii din cap (nu trage dom'le), dar o rezolvi usor daca din cand in cand mai stai si-n scaunul din dreapta.
Acum gandeste-te daca masina noua, cu garantie, cd player, lcd-uri, motor cu taxe mai mici (nu punem consumul ca am zis mai sus de cheltuieli cu benzina), tractiune fata (zero feeling) merita diferenta de bani.
Avantajul masinii noi ar fi valoarea de revanzare mai buna, poate.
Probleme cu drumurile proaste? Intr-o luna iti schimbi arcurile (iei SH, daca nu le-ai pastrat pe ale tale) si amortizoarele (noi). Toata treaba ar trebui sa nu depaseasca suma unei rate de leasing, iar tu iti permiti sa platesti acea rata luna de luna, nu?