![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Bun acum ceva timp am zis ca vand 323-ul motivele:scandal cu ai mei ,bani multi bagati in el si unele probleme acute cu el(se oprea de nebun) bun,zis si facut intre timp l-am reparat:am schimbat regulator de presiune si pompa benzina si am descoperit ca aveam fisa centrala taiata rau si o bujie rupta in 2.L-am bagat pe Autovit si pe unde am mai putut la vanzare initial am zis 3700E dupa aia am scazut la 3400E negociabil,pana acum nu a sunat nici dracu am vb cu o singura persoana pe messenger pt vanzare in rest m-au intrebat cativa de unde am luat spoilerele.aseara am mai fost o tura cu ea(in dreapta) si am inceput sa am dubii in privinta vanzarii.Masina care ar trebui sa o iau ar fii un C4 Urban Jungle-sau ceva pe la 10.000E banii de pe urs ar veni avans si dupa aia leasing pe vro 5 ani.Se merita sa-l dau ca sa iau masina mai noua si sa dau leasing pe 5 ani??Masina a halit o gramada de bani pana acum si am schimbat o gramada pe piese,din nefericire nu pot merge pe drumuri proaste cu ea.Later Edit vroiam sa fac poll da vad ca nu merge,poate ma ajuta cineva:)
Optiunile la poll:-vinde;nu vinde; nu stiu ![]() This post has been edited by alex230ro: Oct 3 2006, 11:17 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
eu nu zic nimic ca tot ce zic eu alex interpreteaza
![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:42 AM |