![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Trebuie sa va spun de la bun inceput ca sunt fan al acestei marci , inca de cand am putut sa aflu mai multe despre marca bavareza si am vazut primele BMW-uri, imediat dupa Revolutie.Intamplarea a facut sa devin si proprietarul unuia, e adevarat ca din epoca cand eu vedeam primele BMW la noi in tara. dar nu-i nimic pentru ca vorba cuiva:''un BMW ramne BMW''. Masina mea o stiti multi dintre voi-E28 524TDA, cumparata de mine in septembrie 2005, de la o cunostinta, dupa ce a mai trecut prin cateva maini. Masina era alba,trapa, jante aliaj pe 14' si hidramata pe deasupra. In vara acestui an , dupa o documentare foarte serioasa, am hotarat(ratiunea nu incape in discutie) ca e timpul sa refac masina si sa-i redau o alta ''viata'', pe care o merita orice masina pretioasa.Si iata cum vreme de mai mult de 2 luni am stat ca pieton,abia saptamana asta avand asigurari de la mecanic de-a scoate rechinul la plimbare.
Inceputul s-a chemat tinichigerie, unde s-au intalnit probleme specifice modelului sus-amintit, rezolvate fara mari batai de cap. dar cum pe ultima suta de metri am gasit 4 portiere in stare foarte buna, am mai intarziat proiectul inca ceva zile, de data asta din cauza mea. Ma abtin de la comentarii in privinta celor care-au lucrat la ea, ma bucura rezultatul! Pe langa raparatiile, de bun simt , am lucrat putin si la partea mecanica, dar si la confort: discuri ventilate fata, punte cu discuri pe spate, inchidere centralizata, Jante Borbet pe 15', volan MOMO, bara spate M-tehnic,antena semi-automata, scaune fata di piele cu incalzire si ajustaje electrice, etc. In continuare voi lasa pozele sa va lamureasca , avand indulgenta in privinta calitatii pozelor facute cu telefonul! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Cateva poze de astazi....
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:36 PM |