![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
-------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 374 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 32 ![]() |
Saru'mina de link - m-am conversat acum vre-o luna cu baietii de la mosselmann - si, din pacate n-au nimic pt motorul meu ... cica au facut un kit pt M43TU prin 99, dar au vindut cite unul pe an, pana anul trecut - si l-au scos din productie ...
am incercat s-o dau la pace cu ei, sa-mi dea macar specificatiile, dar nu cred ca vorbeam cu cine trebuie ... de altfel, am avut (si mai am inca vre-o doua saptamini) o perioada extra-aglomerata si am cam lasat orice proiect "on hold" ... dar de saptamina viitoare i'm back in bussiness ... tb sa ma apuc sa fac comenzile (pistoane, turbina, etc ..) oricum, la cit timp am "pierdut" cu documentarea pt proiectul asta .. o sa iau foarte scump ora de consiliere (asta daca nu crapa motorul in 20 de km) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 11:39 PM |