![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 243 ![]() |
Deci, dupa cum spune si titlul, aduc la comanda BMW-uri in urmatoarele conditii:
- nu mai vechi de 2001 pentru ca de unde pot eu lua, cele mai vechi pe care le-am vazut erau din 2001 - stare foarte buna - kilometraj real, eventual, la cerere confirmat de TUV in Germania. - carte service - la cerere furnizez datele de contact ale fostului proprietar pentru eventale intrebari, verificari samd. - accept orice verificare What else? astept intrebari. Alex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 33 Joined: 20-August 06 From: Piatra Neamt Member No.: 427 ![]() |
Eu as avea nevoie de niste piese. Nu ceva enorm, motor sau cutie,ci o electrovalva portbagaj si un bord seria 5 E39, fabricatie 1998 benzina, motor de 2800i.
Cand spun bord, ma refer doar la ceasuri cu tot cu carcasa de plastic! Am pixelii de la km personal si temperatura exterioara dusi, iar electrovalva nu am deloc. Daca ai drum pe la dezmembrari, vezi poate gasesti ceva si zi-mi un pret! Am destule cunostinte care pleaca dincolo, dar nu se pricep si cine stie ce-mi aduce! ![]() Merci mult! -------------------- BMW E39 530dA Touring
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 02:53 PM |