![]() |
![]() |
Guest_jaffar_* |
![]()
|
Guests ![]() |
am gasit o pisica promitatoare, 318is din 1994. n-am vazut-o inca, doar am vorbit cu niste oameni care stiu masina si pe proprietar si la telefon cu acesta.
stiu doar ca masina e din '94, ca are aer conditionat automat cu controale rotative si cam atit. so, as vrea sa stiu mai multe despre aceasta masina. in principal ma intereseaza daca e mai fun decit actualul e30 320i, dar orice fel de alte date (specificatii, probleme cunoscute etc) multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am vrut si eu sa iau 318is e36 si am probat vreo 3 masini. La turatii moderate motorul nu lasa impresia ca ar fi teribil de sprinten. Abia pe la 4-5 mii de rpm se simte ceva.
318is sunt in general masini alergate, multe au fost luate de soferi care cautau senzatii tari la un pret mic, asa ca riscul ca masina sa fie deja obosita e ceva mai mare ca la alte modele. Tot cautand am dat de 323i si dupa cum am pus piciorul pe acceleratie, m-a facut sa uit de 318is. :cool: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:56 PM |