![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 13-August 06 From: Cta Member No.: 413 ![]() |
De vanzare BMW E30 din 1990 , Negru , motor de 2700 , 127Cp.
GEAMURI ELECTRICE FATA, GEAMURI SPATE M3, OGLINZI ELECTRICE, JANTE ALIAJ DEZENT 16' , PROIECTOARE , TAPISERIE PIELE, INCHIDERE CENTRALIZATA , ALARMA, CD PIONEER, KIT M3 CU PRAGURI CARBON,NAS,FARURI NEGRE,EVACUARE DUBLA, VOLAN-SCHIMBATOR-FRANA MANA-PEDALE SPORT, AIRBRUSH, ETC. MASINA MERGE IMPECABIL,NU TRONCANE,NU BATE NIMIC,FOARTE BINE INTRETINUTA. Eventual schimb cu BMW E36 . Se ofera diferenta. PRET 3800 EURO NEGOCIABIL. -------------------- >Click Here<
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
D3-m3-NT - sa lamuresc un lucru - nu sunt interesat sa cumpar masina. dar imi place si probabil daca as fi vrut in momentual asta sa imi iau un bmw ursulet masina asta ar fi fost printre cele luate in calcul.
ai pus anuntul de vanzare pe un forum BMW, nu pe un site oarecare de vanzari auto. deci trebuie sa te astepti la comentarii, intrebari... ![]() sper sa iti gasesti cat mai repede un cumparator pt masina si nu cred ca faptul ca discutam aici va impiedica in vreun fel lucrul asta, dimpotriva. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 05:37 AM |