Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E30 - 1990 - 328 ( 2696Cm3 ) - COUPE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
D3-m3-NT
De vanzare BMW E30 din 1990 , Negru , motor de 2700 , 127Cp.
GEAMURI ELECTRICE FATA, GEAMURI SPATE M3, OGLINZI ELECTRICE, JANTE ALIAJ DEZENT 16' , PROIECTOARE , TAPISERIE PIELE, INCHIDERE CENTRALIZATA , ALARMA, CD PIONEER, KIT M3 CU PRAGURI CARBON,NAS,FARURI NEGRE,EVACUARE DUBLA, VOLAN-SCHIMBATOR-FRANA MANA-PEDALE SPORT, AIRBRUSH, ETC. MASINA MERGE IMPECABIL,NU TRONCANE,NU BATE NIMIC,FOARTE BINE INTRETINUTA.

Eventual schimb cu BMW E36 . Se ofera diferenta.

PRET 3800 EURO NEGOCIABIL.
n3o
frumoasa masina smile.gif
dust
:thumbsup:
D3-m3-NT
Up ... 3500 Euro FIX... masina este TZIPLA din toate punctele de vedere si este DREAPTA !!!
CAT
frumoasa smile.gif
ce inseamna "geamuri spate M3" ?
n3o
cred k vroia sa zica ca se deschid ca la modelul cu facelift smile.gif
butcky
QUOTE (n3o)
cred k vroia sa zica ca se deschid ca la modelul cu facelift  :)

se deschid si la modelul mai vechi... :nod:
n3o
LOL pai la aia care ai vazut inseamna ca au schimbat geamul ala biggrin.gif
butcky
tot timpul au existat geamuri spate care se deschid! Chiar si la e21! MAI DOCUMENTEAZA-TE... :finger:
La ursulet au fost 3 tipuri de geamuri:
1. fixe
2. care se deschid - cromate
3. care se deschid - negre
:nod:
florin83
alea cromate/negre erau decat trimurile... laugh.gif
n3o
...shadow line
CAT
de ce nu are OBC de ala pe tavan ? de fapt vad ca nu are nicaieri...credeam ca toate aveau in '90...

iar pielea e de aia ecologica :unibrow:

PS - nu sunt carcotas, doar curios. repet, masina mi se pare frumoasa. vreau doar sa imi lamuresc niste curiozitati.
D3-m3-NT
QUOTE (CAT)
de ce nu are OBC de ala pe tavan ? de fapt vad ca nu are nicaieri...credeam ca toate aveau in '90...

iar pielea e de aia ecologica  :unibrow:  

PS - nu sunt carcotas, doar curios. repet, masina mi se pare frumoasa. vreau doar sa imi lamuresc niste curiozitati.

Si daca iti lamuresc eu curiozitatile cumperi masina ?
butcky
ti-as lua-o eu dar sunt in pana de bani acum! :crybaby: Nu-mi plac volanul, schimbatorul, frana de mana si tapiteria scaunelor dar in rest e f frumoasa! E o parere personala nu va enervati - gusturile nu se discuta! biggrin.gif
Pe bune cum ai placa aia sus daca nu ai tester sus? Ai astupat gaura? Dar la alea cu trapa e altfel si nu puteai sa o pui la al tau! Vreau si eu sa-mi fac la al meu. Cum ai pus aia? :retard:
CAT
D3-m3-NT - sa lamuresc un lucru - nu sunt interesat sa cumpar masina. dar imi place si probabil daca as fi vrut in momentual asta sa imi iau un bmw ursulet masina asta ar fi fost printre cele luate in calcul.

ai pus anuntul de vanzare pe un forum BMW, nu pe un site oarecare de vanzari auto. deci trebuie sa te astepti la comentarii, intrebari... smile.gif

sper sa iti gasesti cat mai repede un cumparator pt masina si nu cred ca faptul ca discutam aici va impiedica in vreun fel lucrul asta, dimpotriva.
D3-m3-NT
S-a vandut ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.